• Compartir

Irene Reig i The Bop Collective, a la recta final del Cicle de Jazz de l’Ametlla

20 de juny de 2024

La plaça de l’Ajuntament de l’Ametlla acollirà aquest dissabte a les 8 del vespre el penúltim concert del 13è Cicle de Jazz, que anirà a càrrec d’Irene Reig i The Bop Collective. Reig és una representant destacades de la nova generació catalana de músics de jazz. Amb la banda que lidera, The Bop Colletive, presentarà el seu nou treball, ‘Decisió i coratge’ (The Changes, 2023). És el tercer disc de l’octet, que marca un abans i un després en la seva trajectòria, tant en l’àmbit interpretatiu com en el compositiu. Les composicions i els arranjaments de la saxofonista pivoten entre la tradició del jazz i l’actualitat musical. Reig estarà acompanyada per Marta Garret, veu; Joan Mar Sauqué, trompeta; Alba Pujals, trombó; Héctor Floría, saxo tenor; Joan Monné, piano; Giuseppe Campisi, contrabaix, i Joan Casares, bateria.

Irene Reig & The Bop Collective. 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla. Plaça de l’Ajuntament. Dissabte 22 de juny, 20h.

Concert del Cor Ampacanta i el Cor Mixt Amics de la Unió a Mollet

El Cor Ampacanta de Mollet i el Cor Mixt Amics de la Unió de Granollers protagonitzaran el concert ‘A la vora del mar’ aquest dissabte a les 8 del vespre al Teatre Can Gomà de Moller. Les dues formacions estaran acompanyades d’un petit grup instrumental per interpretar un repertori de música marinera, de diferents estils i èpoques, fresca i dinàmica. El Cor Ampacanta ha celebrat fa poc els 20 anys.

‘A la vora del mar’. Cor Ampacanta i Cor Mixt Amics de la Unió. Teatre Can Gomà. Dissabte 22 de juny, 20h.

El Cor Ampacanta / Griselda Escrigas

Jaume Anfruns presenta un llibre d’acudits a Parets

El Teatre Can Rajoler de Parets acollirà aquest divendres a les 7 de la tarda la presentació del llibre ‘Un fart de riure’, de Jaume Anfruns, en el qual ha recopilat fins a 200 acudits. L’acte serà presentat per l’humorista Jordi LP i hi prendrà part el músic Salvador Escribà, membre de la Salseta del Poble Sec. També hi intervindran Elisa Mató i Miquel Molina, companys seus del programa RAP a la carta, que teatralitzaran juntament amb Anfruns alguns dels seus acudits. El llibre recull acudits per a tots els gustos i edats, que fugen de l’ofensa i de la polèmica, per gaudir-ne en família. A més del recull d’acudits, el llibre es complementa amb un disseny i portada creats per Marc i Joan Vila, i amb fotografies de Miquel Portell i Rosalia Lahoz, membres de l’Associació Fotogràfica de Parets.

Presentació d’ ‘Un fart de riure’, Jaume Anfruns. Teatre Can Rajoler, Parets del Vallès. Divendres 21 de juny, 19h.

Jaume Anfruns amb el seu llibre

  • Compartir