• Compartir

Idees creatives per decorar amb plantes d’interior

2 de febrer de 2024

En aquest article, explorem algunes idees creatives per a decorar amb plantes d’interior, afegint un toc de natura a cada racó de la teva llar.

Parets verdes: Crea una paret verda utilitzant prestatges flotants o suports específics per a plantes. Col·loca tests amb plantes penjants o instal·lacions verticals per a un efecte sorprenent.

Tests penjants: Aprofita l’espai vertical penjant tests del sostre o prestatges. Això no sols estalvia espai, sinó que també agrega dinamisme visual a l’habitació.

Terraris creatius: Dissenya terraris únics en recipients de vidre transparent. Combina suculentes, cactus i pedres decoratives per a crear mini paisatges fascinants.

Centres de taula botànics: Crea centres de taula amb plantes en lloc de flors. Col·loca tests petits o gerros amb branques verdes i fullatge per a un toc natural.

Penjadors de paret per a plantes: Instal·la penjadors de paret específics per a plantes. Aquests suports poden exhibir tests individuals o fins i tot sistemes modulars per a múltiples plantes.

Plantes en lletres: Crea missatges o paraules utilitzant lletres decoratives i col·loca petits tests en cada lletra. Aquesta idea ofereix un toc artístic i personalitzat al teu espai.

Ja sigui amb instal·lacions verticals, tests penjants o jardins en cistelles, aquestes idees creatives t’inspiraran a incorporar la natura de manera innovadora en la teva llar.

  • Compartir