• Compartir

‘Hamlet.01’, de Sergi Belbel, arriba al Teatre Auditori Cardedeu

2 de novembre de 2023

Sergi Belbel ha reconvertit el primer acte d’aquesta tragèdia de Shakespeare en una veritable stand-up tragedy. L’obra és un divertit joc on l’actor fa tots els personatges de l’auca shakespeariana; surt de la ficció per comentar i disseccionar el text amb humor, però també amb ganes d’arribar fins al fons de la qüestió.  Una invitació a l’espectador a acompanyar-lo entre les bambolines de l’ofici d’actor.

Hamlet.01’. Direcció: Sergi Belbel. Amb Enric Cambray. Teatre Auditori Cardedeu. Diumenge 5 de novembre, 18h.

Faixedas i Xuriguera porten ‘Ni rastre de qui vam ser’ a les Franqueses

Fel Faixedas i Carles Xuriguera tornen a presentar espectacle 10 anys després del seu ‘live’. Són dos personatges ancorats en un passat borrós que fan feina a l’escenari. Com ahir, com sempre. Avui, però, serà un dia diferent. És un espectacle on en Fel i en Xuri recuperen el seu clown marca de la casa. Dos clowns únics que fan riure i, al mateix temps, despertar altres sentiments amb aquesta història esbojarrada i poètica.

‘Ni rastre de qui vam ser. Fel Faixedas i Carles Xuriguera. Casal Cultural de Corró d’Avall. Dissabte 4 de novembre. 20h.

‘Ni rastre de qui vam ser’ / Fotografia: Toni Márquez

Debut de Carlos Pomeda amb Adela Valeriana, a la Nau B1 de Granollers

Adela Valeriana, grup encapçalat pel granollerí Carlos Pomeda, presentarà el seu primer disc ‘Líbranos de pestes y males, Roque santo peregrino’, aquest dissabte a les 10 del vespre a la Nau B1 de Granollers. Pomeda ja havia avançat alguns senzills d’aquest treball, “Las Flores”, “El Cisme” i “El impostor”. El cantant i guitarrista estarà acompanyat del també granollerí Albert Lax, veu i guitarra elèctrica; Violeta Tello Grau, veus i sintetitzadors; Nico de Tullio, teclats i sintetitzadors, i Gustavo Garcia, bateria electrònica.

‘Líbranos de pestes y males, Roque santo peregrino’, Adela Valeriana. Sala Nau B1, Granollers. Dissabte 4 de novembre, 22h.

Carlos Pomeda

Espectacle familiar sobre la importància de cuidar la terra, a Granollers

La companyia Frobvia porta aquest diumenge a les 12 del migdia dins la Roda d’Espectacles Infantils l’obra ‘Impossible?’ al Cinema Edison de Granollers. És una proposta de teatre visual que parla de la vivència de dues persones, dues guerreres reials que han destinat part del temps i energia a cuidar l’espai i el medi. Afroz Shah és qui va aconseguir que les tortugues tornessin a la platja i Julia Butterfly, des de 60 metres d’altura, va evitar que talessin tot un bosc. L’espectacle vol conscienciar sobre la necessitat de cuidar la Terra.

‘Impossibles?’. Companyia Frobvia. Roda d’Espectacles Infantils. Cinema Edison, Granollers. Diumenge 5 de novembre, 12.00.

‘Impossible?’, de Frobvia

  • Compartir