• Compartir

Google posa quotes mensuals als mòbils

Arnau Jaumira
8 de novembre de 2021

L’evolució constant dels mòbils amb l’elevat cost que tenen fa molt complicat estar sempre al dia. Des de Google, però, volen posar-hi solució i acaben de presentar el que han batejat com a Pixel Pass, una mena de rènting en el qual pagues una quota mensual i tens dret a tenir el darrer mòbil de Google, en aquest cas el Pixel 6 o el Pixel 6 Pro, i també accedir a tots els serveis prèmium de la companyia. És a dir, accedir a YouTube Premium, Google Play Pass (per veure pel·lícules), YouTube Music Premium (per escoltar música en streaming) així com Google One per tenir fins a 200 GB d’espai d’emmagatzematge a Drive, còpies de seguretat i els altres serveis de la comunitat del cercador. També ofereix una assegurança que cobreix alguns desperfectes als dispositius.

El Pixel Pass s’estrena de moment només disponible als Estats Units amb un preu de 45 dòlars al mes per aconseguir un Pixel 6 i de 55 dòlars al mes per un Pixel 6 Pro. Els dos dispositius són la nova aposta de Google que realment ara sí que s’acosten a la gamma alta de telèfons mòbils lluint una gran fotografia i un bon software.

El nou dispositiu Pixel 6 té una pantalla de 6,4 polzades amb un panell Amoled i resolució Full HD+ amb una taxa de refresc de 90 Hz. El disseny és simple, amb colors pastel i una franja negra a la part posterior que “amaga” la càmera. Igual que ja ho fa Apple, Google també ha començat a fabricar els seus propis processadors, en aquest cas batejat com a Google Tensor. Tampoc escatima en bateria, amb una capacitat de 4.614 mAh, ni amb la càmera doble amb un sensor principal de 50 megapíxels i un de secundari de 12 megapíxels. El preu del model de 128 GB és de 599 dòlars (els Estats Units) o 649 euros (a Alemanya).

  • Compartir