• Compartir

Google Meet gratis per a tothom

Arnau Jaumira
21 de maig de 2020

Les videotrucades són el mètode més habitual de comunicació entre amics o per a empreses durant els últims dos mesos. Als ja coneguts Zoom o Jitsi Meet, Google hi competia amb els seus Hangouts. Tot i això, el sistema de Google estava més previst per donar resposta a un grup d’amics i no pas a reunions de treball. Tot i això, la companyia disposava d’una eina molt més potent com és Google Meet, que només estava disponible per a clients privats, de GSuite, com escoles o algunes empreses que ja paguen la seva quota a Google.

Ara, però, el servei s’ha democratitzat i està disponible per a tothom amb videotrucades que admeten fins a 100 participants i amb temps il·limitat fins a finals de setembre. Només cal disposar d’un compte de correu de Gmail per tenir-lo disponible. Es poden veure 16 persones alhora en un format de graella que s’assembla molt al de Zoom.

Algunes de les noves funcionalitats de Google Meet són una funció de poca llum per compensar situacions de poca il·luminació a la cara d’algun participant. També hi ha l’opció de tenir subtítols en directe del que s’està dient i una opció de reducció de soroll. Té aplicació mòbil tant per a Apple com per a Android. Els que ja la fan servir en l’entorn educatiu sempre n’han destacat la facilitat d’ús. És un Hangouts en la seva versió més avançada per adaptar-se al moment en què és important poder fer bones reunions.

  • Compartir