• Compartir

Ginestà, obre la segona edició del festival A Cel Obert, de les Masies de Voltregà

28 de juny de 2024

L’actuació de Ginestà, un dels noms més rellevants del panorama del pop d’autor en català actual, obre aquest divendres la segona edició d’A Cel Obert, el festival de les Masies de Voltregà. L’èxit de la primera experiència, l’any passat als jardins del Despujol, ha empès l’Ajuntament a organitzar-ne una segona edició amb més actuacions i més dies. “Un festival que va creixent en la seva mateixa mesura de petit format, sense voler ser de grans dimensions”, explica Laia Gurt, tècnica de Desenvolupament Econòmic i Turisme de l’Ajuntament.

A Cel Obert concentra tres de les quatre actuacions aquest cap de setmana. Els germans Júlia i Pau Serrasolsas estan en plena gira de presentació del seu quart i darrer disc, Vida meva (Halley Records, 2024), amb aires més festius que el seu anterior Suposo que l’amor és això. Un disc al qual s’ha afegit un èxit, el tema Vida meva, que apunta a cançó de l’estiu. En la programació del festival, prendrà el relleu dissabte Marc Parrot, en l’any del seu trentè aniversari de trajectòria personal. El disc Turisme per la memòria. Vol. 1 (U98, 2024), que circula des del passat mes de febrer, va posar en solfa aquesta memòria reinventant temes amb l’ajut de talents diversos, des de Roger Mas fins a Santi Balmes passant per Quimi Portet. El cap de setmana de concerts al Despujol el tancarà diumenge Sau30, just quan Pep Sala està preparant la posada en marxa de la Fundació Sau a les Masies de Voltregà.

El festival tindrà un epíleg de luxe el dia 19 de juliol amb l’actuació de Joana Serrat, la primera que farà a Osona des de la sortida del seu nou disc, Big Wave. “Un concert que ens fa especial il·lusió per ser l’estrena d’algú de casa”, diu Gurg. L’oferta del festival es completa aquest dissabte a la tarda amb un drink-draw, trobada en què es barreja l’art i la possibilitat de prendre una copa, conduïda per Mar Colomer, professora de l’Escola Municipal de Pintura i Ceràmica Joan Jutglar. Els concerts començaran tots a les 10 del vespre, excepte el d’aquest diumenge que és a les 6 de la tarda, i hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament per a les quatre actuacions.

  • Compartir