• Compartir

Festa de Cap d’Any amb Oques Grasses

Jordi Sunyer
6 de novembre de 2019

És possible anar de festa per Cap d’Any i fer-ho amb música en directe de qualitat? Doncs des de l’any passat, sí. I tot gràcies al Biocap Festival, un certamen que se celebrarà a les instal·lacions de Fira de Barcelona i que és germà del Bioritme que es fa a l’estiu a Vilanova de Sau. El Biocap va arrencar l’any passat i com que l’experiment va sortir bé aquesta setmana ja s’ha presentat la segona edició i de moment ja s’han donat a conèixer els dos caps de cartell: Oques Grasses i La Pegatina.

Els osonencs, que amb Fans del sol estan batent tots els rècords i que ja fa 30 setmanes que surten a les llistes dels grups més escoltats de l’Estat, faran l’últim bolo de l’any al costat del grup de Montcada i Reixac La Pegatina, que acaba de publicar Un secreto a voces, un recopilatori per celebrar els seus 16 anys de vida. I tal com és habitual als concerts que organitza l’Associació BioRitme, la festa anirà de la mà del feminisme, la sostenibilitat i la filosofia bio.

El Biocap també comptarà amb un punt lila i amb una comissió de gènere que vetllarà perquè l’espai del festival sigui lliure de qualsevol tipus d’agressió masclista. A l’edició de 2018 el primer Biocap va aplegar prop de 3.500 assistents, una xifra que s’espera superar per donar la benvinguda al 2020.

  • Compartir