• Compartir

Experiències a Barcelona amb les que gaudirem d’un concepte divertit i diferent

17 de desembre de 2021

Cada vegada són més nombrosos els joves als qui els apassiona un concepte ‘lifestyle’ que no tan sols és divertit, sinó també d’una altra manera respecte al de la majoria. Ens referim concretament a persones joves que es consideren sofisticades, no conformant-se amb qualsevol mena d’experiència, sinó que decideixen anar més enllà. Si tu també tens els mateixos gustos, la Ciutat Comtal es converteix en la millor opció a l’hora de gaudir com mai ho has fet. Així ho demostren les diverses experiències que detallarem a continuació.

Visitar el mur del petó

Són nombroses les parelles que visiten la capital catalana. Així ho demostren les estadístiques del ME Barcelona, un hotel perfecte per descobrir la part més cultural de la ciutat. Hi ha diverses obres que no són massa conegudes, la qual cosa sorprèn tenint en compte el significat que tenen darrere. Un clar exemple és el del mur del petó.

Tot i que és conegut així pels ciutadans, té un nom en concret: ‘El món neix en cada besada’. Es tracta d’un mosaic ubicat a Ciutat Vella, del qual formen part quatre mil fotografies. De manera anònima, multitud de barcelonins van decidir enviar les seves pròpies immortalitzacions. Després van ser el fotògraf Joan Fontcuberta i l’expert en ceràmica Antoni Cumella els encarregats de donar-li forma: totes elles mostren dos llavis fent-se un romàntic petó. El resultat va agradar tant a la ciutat que ha acabat convertint-se en un monument imprescindible per les parelles.

Gaudir d’una ‘skyline’ espectacular als búnquers del Carmel

Els búnquers del Carmel

La Ciutat Comtal et planteja dues maneres diferents de conèixer-la a fons. La primera d’elles és visitar monuments com la Sagrada Família i la Torre Glòries. Afortunadament, moltes d’aquestes instal·lacions estan bastant a prop les unes de les altres. En concret ens referim al cor barceloní en el qual també hi ha diversos allotjaments molt recomanables per connectar amb la ciutat, exemplificant-ho a la perfecció l’hotel ME a Barcelona.

Per altra part, també existeix la possibilitat de veure-ho tot des de les alçades. A set kilòmetres d’aquesta zona tan cèntrica que acabem d’esmentar hi ha els búnquers del Carmel, emplaçats al Turó de la Rovira.

És una experiència que difícilment oblidaràs, tractant-se d’una activitat molt diferent respecte a les que es fan de manera habitual a la Ciutat Comtal. I és que connecta dos conceptes que semblen molt allunyats l’un de l’altre: la història i les bones vistes. Mai havien estat ambdós aspectes tan agafats de la mà, ja que una meravellosa ‘skyline’ de Barcelona es dibuixa davant els teus ulls al mateix temps en què estàs als búnquers que es van utilitzar durant la Guerra Civil.

Sopar en un restaurant innovador

El restaurant Flax & Kale

Enrere queden els temps en els quals era inviable gaudir de l’estil propi del Mediterrani sense que això signifiqués viure sempre la mateixa experiència. A dia d’avui gràcies a locals com el restaurant Flax & Kale la vivència gastronòmica és molt diferent.

L’estil mediterrani és respectat al peu de la lletra, tot i que això no impedeix als cuiners provar nous conceptes per tal de sorprendre els comensals. Els plats que habitualment es fan a Catalunya són degustats amb certes modificacions que sorprenen inclòs als més sofisticats.

Fins i tot si no ets massa fan de fer fotografies quan surts, no podràs evitar-ho, per descomptat sense deixar que es refredin els plats. I és que tots ells faran gala d’una presentació molt ben cuidada. La decoració gastronòmica que plantegen a aquest local està a l’abast de molt pocs locals de restauració. A més, per dins presenta nombrosos elements ornamentals que donen forma a un espai únic. Així doncs, al mateix temps en què degustes plats d’allò més bons gaudiràs d’un ambient diferent que t’encantarà.

Oci nocturn

L’hotel ME

Després d’acabar un sopar que convenç fins i tot als qui tenen un paladar molt fi i exigent, arriba el moment de fer la nit el més llarga i divertida possible. ¿Sabies que hi ha un hotel de luxe a Barcelona que disposa de diversos bars d’ambient exclusiu?

Ens referim a l’hotel ME ubicat al Passeig de Gràcia. Un dels seus espais més recomanables és el conegut com a Rooftop Bar. Estant a un pis de considerable altura es gaudeix d’un ambient excepcional, bevent productes de qualitat al mateix temps en què s’observa la majestuositat de la Sagrada Família: ideal per connectar els moments a l’hotel amb la ciutat en si.

També existeix la possibilitat d’acudir a qualsevol dels bars que només són aptes per a inconformistes als qui els hi entusiasma anar de copes només si l’ambient és exclusiu i únic.

Entre els més visitats es troben aquells ens els que es fan sessions en viu de disc-jockeys. No hi ha res millor en comparació amb gaudir d’un dia intens de turisme per Barcelona, fer un bon sopar mediterrani, prendre unes copes escoltant música i després descansar a un dels hotels de Meliá a Barcelona per connectar amb la Ciutat Comtal al cent per cent.

  • Compartir