• Compartir

Exercicis per tonificar les teves cames a casa

5 de gener de 2024

Somies a tenir unes cames fermes i tonificades? Hi ha una sèrie d’exercicis que pots fer a casa amb resultats visibles en poc temps.

Esquats. Col·loca’t amb els peus separats a l’amplada de les teves espatlles, doblega els genolls i baixa lentament, com si anessis a asseure’t en una cadira imaginària. Puja lentament i repeteix el moviment. Fes 3 sèries de 15 repeticions.

Gambades. Fes un pas cap endavant amb el peu dret i flexiona el genoll fins a formar un angle de 90 graus, amb l’esquena recta. Torna a la posició inicial i repeteix amb l’altra cama. Fes 3 sèries de 12 repeticions amb cada cama.

Elevacions de talons. Posa’t amb els peus separats a l’amplada de les teves espatlles, i aixeca els talons. Després baixa lentament. Fes 3 sèries de 20 repeticions.

Step-Ups. Amb el peu dret, puja el graó i porta el peu esquerre al seu costat. Baixa lentament i repeteix el moviment amb l’altra cama. Fes 3 sèries de 10 repeticions amb cada cama.

Exercicis amb banda elàstica. Col·loca la banda al voltant de les teves cames, per sobre dels genolls, i separa les cames de manera lateral, tornant a la posició inicial. Fes 3 sèries de 15 repeticions.

Salts. Pots fer salts simples, salts amb tisora o salts al calaix. Fes 3 sèries de 10 repeticions.

Ioga i estirament. Dedica uns minuts al final de la teva rutina d’exercicis per a estirar els músculs de les teves cames.

  • Compartir