L'espectacle 'Solar'
  • Compartir

Espectacle immersiu sobre la crisi energètica a Montmeló

10 de maig de 2024

El col·lectiu Mos Maiorum presenta un espectacle-ritual immersiu sobre la crisi energètica i el negoci de la instal·lació de plaques fotovoltaiques en camps de cultiu de zones rurals. És un espectacle oficiat per tres músics intèrprets, on múltiples testimonis reals parlaran sobre la crisi energètica i el model d’implantació de les energies renovables. És una proposta teatral que fa reflexionar sobre el negoci de les centrals de plaques fotovoltaiques en camps de cultiu de zones rurals deprimides, i la pèrdua d’identitat del món rural i de la sobirania alimentària que provoca. És un acte litúrgic on col·lisionaran dos mons en conflicte: blat i làser, veu i mirall, memòria i cables.

‘Solar’. Mos Maiorum. Sala Polivalent de la Torreta, Montmeló. Dissabte 11 de maig, 19.00.

Mambo Project presenta ‘Iaia’ a Lliçà de Vall

‘Iaia’ és una obra de teatre on el públic entrarà al menjador de casa els avis per reconstruir i reviure els seus records. És un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada. És un espectacle on viuen passat i present per conèixer i entendre la història de les nostres iaies.

‘Iaia’, Mambo Project. Sala d’actes de la Biblioteca de Lliçà de Vall. Divendres 10 de maig, 20.00.

L’espectacle ‘Iaia’

La comèdia intergeneracional ‘Cat falling (Aka Katfollin)’ arriba al Centre Cultural de Vilanova

‘Cat falling (aka Katfollin)’, una comèdia intergeneracional que retrata amb humor una curiosa relació basada en la tolerància, arriba aquest divendres al Centre Cultural de Vilanova. Els dos protagonistes d’aquesta obra de la companyia Botarga són la Rita, de 25 anys i que ha acabat la carrera d’Antropologia, i l’Ignasi, de 70 anys, pertanyent a una generació instal·lada en el conformisme. L’obra planteja qüestions com si es pot ser amic d’algú 45 anys més gran o més jove amb qui no tens, en principi, cap afinitat. Tot i que sembli impossible, l’Ignasi i la Rita construiran una ferma amistat a partir de situacions divertides.

‘Cat falling (Aka Katfollin)’. Companyia Botarga. Centre Cultural de Vilanova del Vallès, Divendres 10 de maig, 21h.

‘Cat falling (Aka Katfollin)’

  • Compartir