Emma Stone a 'La La Land' i a 'Cabaret'
  • Compartir

En què s’assemblen ‘La La Land’ i ‘Cabaret’?

Xevi Freixa
25 de maig de 2017

La flamant La La Land i el gran clàssic Cabaret podrien semblar allunyades de bon principi. Però la ciutat de les estrelles està força a prop del pub berlinès Kit Kat Club.

D’entrada comparteixen actriu protagonista. I és que Emma Stone, guanyadora de l’Oscar a la millor actriu per La La Land, també va ser leading lady de Cabaret a Broadway. Endavant prova gràfica:

 

 

D’altra banda, a la cançó “Life is a Cabaret” -que podeu intuir al minut 1,25 d’aquest vídeo– hi ha punts de connexió amb “The Fools Who Dream”, de La La Land. La prostituta Elsie, del tema de Cabaret, no és tan diferent de la tieta de qui es parla a la cançó de la ciutat de les estrelles. Totes dues han tingut una vida d’alcohol, lliure, aventurera, al marge de la moralitat majoritària.

Al capdavall versos com “here’s to the ones who dream, foolish as they may seem” no disten tant del missatge de la cançó de Cabaret: l’Elsie ha viscut diferent de la resta però ha mort feliç.

 

 

Ah, i encara una altra semblança entre les dues cançons: el minimalisme escènic. L’actriu es mou molt poc. Això sí, l’emoció de Cabaret és molt més potent, ja que el personatge està cantant just després d’haver avortat.

  • Compartir