• Compartir

Els titelles tornen a Sant Esteve de Palautordera

30 de maig de 2024

Sant Esteve de Palautordera celebrarà aquest cap de setmana la tercera edició del Tast de Titelles tant el carrer com en espais interiors, amb una oferta molt variada i per a totes les edats. El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Sant Esteve, que organitza el festival juntament amb Marduix Titelles i Txo Titelles, dues companyies amb seu al municipi. Precisament, els seus tallers són dos dels escenaris dels diferents espectacles programats. La mateixa companyia Marduix farà la tradicional exposició, a més d’oferir un petit tast del seu espectacle ‘El mariner de Sant Pau’. Entre les companyies participants hi ha la de Sofie Krog, amb ‘Charlartán’, que es podrà veure dissabte i diumenge a la plaça de la Vila; la companyia Rocamora amb ‘Solista’, també dissabte i diumenge a la plaça Joan Serra; Los Claveles amb ‘Les 7 cabretes’, al Taller de Txo; La Mà de l’Artista amb ‘L’arc de Sant Martí i la lluna’, que es presentarà al Teatre Pare Casal, diumenge al migdia: ‘Bambalina’ amb Cucú, o La Puntual amb ‘Pipa el titella meravella’. També hi haurà la instal·lació ‘Gargot de joc’, de Guixot de 8, perquè hi participin tots els infants. El Tast s’inaugurarà dissabte a les 10 amb l’espectacle itinerant ‘Girafes’, de Xirriquiteula. La mateixa companyia representarà el muntatge Laika, dissabte al Teatre Pare Casals.

Tast de Titelles. Diferents espais de Sant Esteve. Dissabte 1 de juny de les 10h a les 19h, i diumenge 2 de juny, de les 11h a les 18h.

L’Arlequí arriba a Mollet amb 10 companyies

Deu companyies i artistes d’arreu del món participaran aquest cap de setmana en la sisena edició del Festival Internacional L’Arlequí a Mollet, que vol potenciar les arts escèniques de carrer. Les representacions tindran lloc en diferents espais de la ciutat com el Teatre Can Gomà, la plaça Prat de la Riba, el parc de les Pruneres o la plaça Catalunya. De les 10 companyies participant en aquesta edició, vuit són internacionals, procedents de Xile, Itàlia, Suïssa, el Brasil, Cap Verd, Alemanya i l’Argentina. Com a cap de cartell el programa inclou un concert del garriguenc Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, amb la seva peculiar rúmbia vallesana. Però també actuaran Jessica Arpin, Anonymous Brothers, Inkcircus, José Luis Redondo, Mano a Mano, Mantega, Sara Twister, Tuga i Zero en Conducta. A més, hi participaran diverses entitats de la ciutat vinculades a la cultura popular i tradicional. Són el Ball de Diables de Mollet, la Batucada Joves Mollet, Els Castells, la Colla dels Torrats, la Colla Gegantera de Mollet, la Colla Morada i els Espiadimonis.

Festival Internacional L’Arlequí, Mollet. Diferents espais. Divendres 31 de maig, 20h. Dissabte 1 de juny, de 17h a 23h. Diumenge 2 de juny, de 16.30 a 20h.

Sara Twister

Eva Fernández inaugura dissabte el 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla

El Cicle de Jazz de l’Ametlla, organitzat per l’Ajuntament, arriba a la 13a edició amb diferents propostes tots els dissabtes del mes de juny en diferents espais patrimonials del municipi. Marco Mezquida, Pau Figueres o el músic local Alfons Bertran són alguns noms que configuren el cartell d’enguany. El Cicle de Jazz continua aquest any seguint tres eixos bàsics: la descoberta de nous talents del gènere, l’aposta per nous treballs discogràfics, i la troballa i la relació amb l’entorn patrimonial arquitectònic. L’encarregada d’inaugurar el festival, aquest dissabte a els 8 del vespre al gimnàs de l’escola Els Cingles, serà la saxofonista, cantant i compositora Eva Fernández. La seva proposta és un viatge sonor per alguns dels temes que l’acompanyen aquests darrers anys, entre els quals s’hi poden trobar cançons en primícia del seu proper disc, ‘¿Cómo llamar a esto?’, que publicarà properament.

13è Cicle de Jazz, l’Ametlla del Vallès. Eva Fernández. Gimnàs de l’escola Els Cingles. Dissabte 1 de juny, 20h.

Eva Fernández

  • Compartir