• Compartir

Els principals discos que arribaran aquest 2021

Jordi Sunyer
13 de gener de 2021

La collita discogràfica d’aquest 2021 ve condicionada per la pandèmia, ja que molts llançaments estaven previstos per al 2020 però el coronavirus n’ha ajornat la publicació i acabaran veient la llum aquest any. De l’escena nacional, entre molts d’altres, destacaran els nous treballs de Lildami, El Petit de Cal Eril, Joan Dausà, Oques Grasses, Love Of Lesbian, Beth, Zoo, Roba Estesa o Cesk Freixas.

El raper Lildami publicarà el seu nou disc d’estudi a finals d’aquest gener amb el títol Viatge en espiral, un treball on ja ha anunciat que hi haurà moltes col·laboracions “sorprenents” i també noves sonoritats. El Petit de Cal Eril (Joan Pons) també traurà nou disc durant el mes d’abril i, en l’òrbita del pop metafísic, també s’espera el nou treball de Ferran Palau, que es titularà Parc i que es publicarà al febrer. Joan Dausà traurà nou disc a la tardor (tot i que, tal com vam informar aquí, l’estrenarà en directe a l’estiu a Empúries) i també s’espera el nou àlbum d’Oques Grasses, Love Of Lesbian, Zoo, Roba Estesa o el cantautor Cesk Freixas, que publicarà Memòries el 2 de març.

El 2021 també serà l’any del retorn de Beth i del comiat de Txarango, que discogràficament diran adeu amb la publicació d’El gran ball, un disc doble amb versions dels seus clàssics cantades al costat d’altres artistes. I parlant de Txarango, a la primavera també es publicarà En òrbita, el segon disc dels osonencs Marcel Lázara (ex-Txarango) i Júlia Arrey. En aquest nou treball s’han centrat a parlar del canvi climàtic i en la gira de presentació que en faran ja han anunciat la presència d’alguns músics de Txarango. Tant de bo no s’hagi de cancel·lar.

  • Compartir