• Compartir

Els Pets presenten el seu nou disc, ‘1963’

11 de novembre de 2022

Els Pets, un dels grans referents de la música pop catalana amb més de tres dècades de trajectòria, tornen al Teatre Auditori de Granollers aquest divendres per presentar el seu nou disc, ‘1963’. Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres pujaran a l’escenari del TAG per interpretar les 12 cançons curtes i directes que formen el nou treball, el tretzè de la seva trajectòria.

Concert d’Els Pets, ‘1963’. Teatre Auditori de Granollers. Divendres, 11 de novembre, 20.00.


Xarim Aresté porta el seu cinquè disc a la Nau B1 de Granollers

Xarim Aresté torna amb ‘Ses entranyes’, el seu cinquè disc d’estudi de la seva carrera en solitari. El treball és fruit de la seva creativitat desbordant, que li ha permès no parar de compondre i publicar cançons, a més d’explorar el món de la literatura i la pintura. ‘Ses entranyes’ ha comptat amb la col·laboració de música mallorquins que l’han ajudat a crear aquesta obra d’art visceral.

‘Ses entranyes’, Xarim Aresté. Sala Nau B1, Granollers. Dissabte 12 de novembre. 22.00.


L’òpera torna al Teatre Auditori de Granollers amb ‘Don Giovanni’

L’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell interpreten ‘Don Giovanni’, de Mozart, aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers. L’òpera, considerada la més cèlebre del compositor, narra la història basada en el mite de Don Joan, l’home que sedueix sense cap mirament totes les dones amb qui es troba.

‘Don Giovanni’. Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge, 13 de novembre, 18.00.


David Fernández porta el seu humor a Parets amb ‘No estoy bien’

El còmic David Fernández arriba aquest dissabte al vespre a Parets amb el seu espectacle ‘No estoy bien’. El públic podrà descobrir el David que s’amaga darrere d’un personatge que no vol desvetllar ara. L’única pista és que està pensat perquè tothom rigui molt.

‘No estoy bien’, amb David Fernández. Cafè Teatre. Sala Basart Cooperativa de Parets. Dissabte 12 de novembre, 22.30.

  • Compartir