• Compartir

Els més llegits

9Magazín
15 de juny de 2017

Us presentem alguns dels articles més llegits al 9Magazín des del maig fins avui. Són recomanacions literàries i musicals, articles d’autor, receptes de cuina… Així, si us els heu perdut, els podeu recuperar.

 

1. Coneixes el teu marit?

“Ha estat un llibre molt recomanat, molt venut i que ha agradat molt. I amb el que hi passa és pel que sovint diem que la realitat supera la ficció. Mai saps qui tens al costat, encara que sigui el teu marit o la teva dona”.

Llegeix-lo aquí

Un home i una dona llegint en un parc

 

2. Putos finesos

“Aquesta gent respectuosa amb el medi ambient, ecològics a mort, que ens els han venut com a gent alegre (índex de suïcidis elevat), que gaudeixen de llarguíssims estius de quinze dies amb temperatures que fàcilment passen dels 4 o 5 graus centígrads positius, resulta que potser no ho són tant”.

Llegeix-lo aquí

 

3. El misteri del gall que no canta

“Us heu fixat mai que a la catedral de Vic hi ha un gall? (…) Es tracta d’un gall que no canta perquè és de pedra, i el podreu veure sobre les columnes de la portalada. Allò curiós del cas, però, és… Què hi fa un gall enmig dels motius religiosos d’una catedral!?

Llegeix-lo aquí

El gall gravat a sobre les columnes de la catedral de Vic

 

4. Croissants… del que tinguis

“T’han caducat els ous que havien de servir pel farciment d’una quiche però encara tens la pasta brisa que havies comprat per fer-ne la base. I ara què en fas? Perquè, oh no, la pasta també està a punt de caducar!”

Llegeix-lo aquí

 

5. 9 cançons enerètiques

“Fer abdominals, netejar el pis, rentar els plats… Aquesta és la particular llista de Les 9 cançons del 9Magazín per omplir-vos d’energia”.

Llegeix-lo aquí

Pilota, goma d'estiraments i estoreta per fer pilates

  • Compartir