• Compartir

Els grups de teatre juvenil es troben a Sant Feliu de Codines

15 de juny de 2023

La Federació i el Grup de Teatre Deixalles 81 organitzen la X Mostra de Grups Juvenils Amateurs de Teatre de Catalunya, que es farà aquest cap de setmana a Sant Feliu de Codines. Dissabte al matí hi haurà diferents representacions com ‘Wall of fame’, al carrer. També actuaran la Colla Jove de Teatre Carpe Diem del Casal de la Font d’en Fargues, el Grup de Teatre Deixalles 81, com a amfitrions; i el Grup de Teatre Segle XX de Sant Fost de Campsentelles. La jornada acabarà amb l’espectacle d’improvització ‘Improacatomba show’. Diumenge començarà amb una ‘masterclass’ amb Toni Albà, i amb Núria Dardinyà en la preparació de la veu. També actuaran la companyia El Ciervo Teatre de Sabadell, 3 Panys de Moià i Atrapats, Grup Jove La Trapa de Barcelona.

10 Mostra Juvenil de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. Diferents espais de Sant Feliu de Codines. Dissabte 17 de juny, de 09.00 21.00. Diumenge 18 de juny, de 10.00 a 18.00.

Chicuelo presenta el nou projecte al Cicle de Jazz de l’Ametlla

El guitarrista Juan Gómez ‘Chicuelo’ presentarà el seu nou projecte, ‘Caminos’, aquest divendres a Can Draper dins el 12è Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès. Fet de tangos, alegries, bulerías i granaínas, i amb una formació insòlita, obre nous camins sonors en el flamenc. Chicuelo estarà acompanyat de la delicada bateria de David Gómez, el virtuosisme del violoncel de Martín Meléndez i el ball de Karen Lugo. Sense cante, cajón o palmas, el repertori de ‘Caminos’ està fet d’històries amb ritmes flamencs.

‘Caminos’, Juan Gómez Chicuelo. 12è Cicle de Jazz de l’Ametlla. Can Draper. Divendres 16 de juny, 20.00.

Chicuelo i la resta de la formació

  • Compartir