• Compartir

Els Catarres, al nou festival (P)ausa d’en Peyu a Muntanyola

28 de juny de 2024

Seran només un centenar de persones i en un escenari únic les que gaudiran durant quatre divendres del festival (P)Ausa, que en Peyu organitza al mateix lloc on viu i on pasturen les cabres del seu ramat, al terme de Muntanyola. Els Catarres obriran el cartell d’un esdeveniment nou –també pel seu concepte– que s’allargarà des d’aquest divendres fins al darrer del mes de juliol. Cada vetllada inclourà, a més de la proposta musical, una altra d’arts escèniques, que en la primera sessió serà de clown i amb Guillem Albà.

El (P)Ausa vol ser “un altre tipus de festival”, diu en Peyu. Convidarà el públic a viure “un altre tipus d’experiència” que se situaria als antípodes de l’esdeveniment grandiós “en un descampat qualsevol”. Cada jornada tindrà el mateix ritual, amb en Peyu com a mestre de cerimònies. Seguidament hi haurà una demostració de pastoreig a càrrec de la Mireia, que habitualment s’ocupa del ramat de cabres. Els assistents podran sopar amb productes osonencs amb taules disposades dins del bosc, just abans de passar a l’espai d’escenari, amb grades de fusta. Aquí tindrà lloc a partir de 2/4 d’11 l’espectacle.

“En tota la filosofia del festival intentem ser coherents, i atraure la gent cap al sector primari”, explica en Peyu, que s’ha distingit per la promoció dels productes de quilòmetre zero i, aquest hivern, per portar els espectadors de L’il·lusionista a l’Auditori-Teatre de Calldetenes en lloc de fer temporada a Barcelona. Aquesta setmana ja s’havien exhaurit les entrades per a dues de les cinc sessions.

El proper concert tindrà lloc divendres vinent amb Obeses, en plena presentació del seu nou treball Sístole, del qual tot just hauran fet el primer concert. En aquest cas, els acompanyarà en Peyu en la proposta teatral. El dia 12 de juliol arribarà al festival de Muntanyola Quimi Portet, celebrant enguany els 25 anys d’inici de la seva trajectòria en solitari, i amb el mag Sanyes. El següent divendres hi serà Marina Rossell amb la dansa de Laura Marsal, i el (P)Ausa es tancarà el 26 de juliol amb Albert Pla.

  • Compartir