• Compartir

Els Amics de les Arts presenten ‘Allà on volia’ al Teatre Auditori de Granollers

22 de febrer de 2024

Els Amics de les Arts arriben aquest divendres a les 8 del vespre al Teatre Auditori de Granollers per presentar el seu treball ‘Allà on volia’. Polifacètics i carismàtics, el trio format per Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret oferirà el seu directe explosiu que reivindica la seva trajectòria i repassa les grans cançons d’un dels grups més destacats del país. En aquest treballs han tingut la col·laboració de Ramon Aragall, a la bateria, i Pol Cruells, al baix. A més Marco Mezquida toca el piano a “Estimeu-me”; Eva Amaral canta a “La nit sembla que serà nostra” i Andrea Motis col·labora a “Cada Cel” cantant i tocant una trompeta HAAG Brass.

Els Amics de les Arts. Teatre Auditori de Granollers. Divendres 23 de febrer, 20h.

My! Laika munta la seva carpa durant tres dies a Roca Umbert

La reconeguda companyia francesa de circ My! Laika instal·larà la seva carpa per primera vegada aquest cap de setmana a Granollers per presentar ‘Winter’, un espectacle sorprenent, fosc i, a la vegada, poètic. My! Laika acostuma a crear el seu propi univers a partir de l’humor i de l’absurd, i a Winter surt del marc del teatre i del circ per estimular directament el públic. Però a l’espectacle també hi ha acrobàcies, una cadira voladora, titelles, malabars i manipulació d’objectes, equilibris, música original en directe, conserves de so i meitats d’ossos polars de plàstic.

‘Winter’. Companyia My!Laika. Pàrquing de Roca Umbert, Granollers. Divendres 23 i dissabte 24 de febrer, 20h i diumenge 25, 18h.

‘Winter’

Xarim Aresté porta la seva música a Sant Celoni

Xarim Aresté, un referent de l’escena independent catalana, actuarà aquest divendres a Sant Celoni, on demostrarà les seves habilitats com a compositor, poeta i cantant. Fa uns anys va començar aquesta carrera en solitari amb àlbums com ‘Lladregots’ (2013), ‘La rosada’ (2015), ‘Polinèsies’ (2018) i l’eclèctic i aclamat ‘Ses entranyes’ (2022).

Xarim Aresté en solitari. Sala Gatzara, Sant Celoni. Divendres, 23 de febrer, 20h.

Xarim Aresté

Espectacle i taller amb Festuc Teatre a Canovelles

La companyia Festuc Teatre presenta l’espectacle familiar ‘Bunji, la petita coala’ aquest dissabte a Can Palots de Canovelles. És una història divertida i emotiva sobre la vida animal, recomanada per a infants a partir de 4 anys. La protagonista és la Bunji, una coala que viu en un paratge únic, un bosc d’eucaliptus. Una hora abans de l’espectacle, al mateix teatre auditori, es farà un taller de manualitats gratuït.

‘Bunji, la petita coala’. Festuc Teatre. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Dissabte 24 de febrer. 18h.

‘Bunji, la petita koala’

  • Compartir