• Compartir

Els 9 articles més vistos

9Magazín
28 d'abril de 2017

Un suplement de cultura i estils de vida que coqueteja amb la literatura, que intenta defugir els tòpics i que s’adreça a un públic jove.

El 9Magazín us acompanya des de l’octubre i hem pensat que era un bon moment per fer un recull amb alguns dels articles que han tingut més visites. Les receptes de la secció “Cuina per a solters”, les recomanacions musicals de “Les 9 cançons” i les històries curioses sobre futbol en són alguns exemples.

 

1. Tres aperitius senzills però sofisticats

“Patates fregides, crispetes, cacauets, escopinyes… De debò que el vostre repertori per a les festes del pis o els sopars de futbol s’acaba aquí?”

Llegeix-lo aquí

 

2. On és el puto freno de mà

“Tanta tecnologia em toca una mica els collons, la veritat, però més que totes les estranyes collonades electròniques juntes, el que més em toca els collons és l’absència de la clàssica palanca del fre de mà, la qual accionava amb tanta mestria per fer aparcaments de cine en carrerons estrets”.

Llegeix-lo aquí

 

3. Per Nadal, salmó amb salsa de poma

“La preparació del plat és tan senzilla que podreu cuinar-lo mentre mireu la vostra sèrie americana preferida, netegeu la cuina o feu el pinopuente“.

Llegeix-lo aquí

 

4. Noruega, un país perfecte i contradictori

“Després de viure-hi sis mesos, Noruega m’ha ensenyat que és un país perfectament eficaç, però també inevitablement contradictori. Per què?”

Llegeix-lo aquí

 

5. 9 cançons per sortir de festa

“Les 9 cançons d’avui són una petita representació del que ens fa saltar i desmelenar-nos quan sortim: des del tema català de moda, fins a les típiques cançons amb coreografia, tot passant pels ritmes llatins i la música electrònica”.

Llegeix-lo aquí

 

6. Favors al Madrid: el dia que van expulsar un mut… per protestar

“Que històricament el Madrid ha rebut un cop de mà dels àrbitres no és cap secret. Un dels episodis més esperpèntics va produir-se l’any 1984 a l’eliminatòria dels setzens de final de la Copa de la UEFA contra l’HNK Rijeka, un discret equip de l’antiga Iugoslàvia”.

Llegeix-lo aquí

Foto: Marca

 

7. Aprendre a parar

“Sabem parar? Algú ens n’ha ensenyat mai? Hi ha alguna assignatura a les escoles o departament a les empreses que ens ajudin a saber parar i ens permetin fer-ho?”

Llegeix-lo aquí

 

8. Amanides divertides

“Ja tenim molt vistes l’amanida verda i la catalana. Per això us proposem que les reinventeu amb fruites exòtiques o formatge fos i que descobriu que, per amanir-les, hi ha vida més enllà del vinagre i l’oli”.

Llegeix-lo aquí

 

9. On anar de viatge el 2017

“Hi ha persones a qui no cal posar-los massa temptacions al davant per convèncer-los d’emprendre un viatge; estan sempre disposats a fer la maleta i tancar la porta de casa per anar a la descoberta de nous països, noves cultures i noves sensacions”.

Llegeix-lo aquí

  • Compartir