• Compartir

Eléctrico 28 porta ‘Moments estel·lars de la humanitat a Llinars’

27 de març de 2024

A partir del títol del llibre d’Stefan Zweig, la companyia Eléctrico 28 proposa un recorregut físic, emocional i creatiu per la història, el poder i les obsessions humanes. Moments estel·lars en la vida quotidiana recreant les circumstàncies estel·lars de la humanitat. És un espectacle d’aforament reduït en què Herstory -la singular i feminitzada personificació de la història- parlarà als espectadors a cau d’orella, a través d’uns auriculars i els portarà a revisitar els moments que ho han marcat tot. Amb Josep Cosials, Daniela Poch, Ana Redi-Milatovic, Lilli Mendel i Alina Stockinger.

‘Moments estel·lars de la humanitat a Llinars’. Eléctrico 28. Direcció artística. Alina Stockinger. Teatre Auditori de Llinars. Dijous d’abril, 19h. Divendres 5 d’abril, 19h. Dissabte 6 d’abril, 12h i 19 h.

Laura Calçada presenta el llibre ‘Fucking New York’ a Granollers

Laura Calçada Barres presentarà el llibre ‘Fucking New York. Història dels meus límits’, dijous que ve a l’Anònims de Granollers en una vetllada literària organitzada per Jordi Pagès. L’autora estarà acompanyada d’Arianna Bruguera, que ha llegit el polèmic llibre, per comentar el desembarcament de l’autora a la ciutat nord-americana mentre acusa repetidament els seus pares d’haver-la abandonat. El llibre ja va per la tercera edició.

Presentació de ‘Fucking New York’, Laura Calçada. Anònims, Granollers. Dijous 4 d’abril, 19h.

Portada del llibre

Presentació de ‘Cor trencat’, de Pep Blay, a la llibreria L’Illa de Mollet

La llibreria L’Ila de Mollet acollirà la presentació aquest dimecres a 2/4 de 8 del vespre de ‘Cor trencat. Mort i vida de Carles Sabaté’, de Pep Blay, editat per Folch&Folch. L’acte comptarà amb la presència de l’autor, professor de llengua i literatura catalana a l’Ins Gallecs, que conversarà amb Jordi Ballester, llicenciat en Llengua i literatura Catalana, i també professor del centre. La presentació també inclourà la lectura de fragments a càrrec d’alumnes de l’Institut Gallecs de Mollet.

‘Cor trencat’, Pep Blay. Llibreria L’Illa, Mollet del Vallès. Dimecres 3 d’abril, 19.30h.

Portada del llibre

  • Compartir