• Compartir

El ‘xef’ Joan Pera

2 de desembre de 2022


Torna al Teatre Cirvianum de Torelló un dels actors còmics més estimats de l’escena catalana, Joan Pera, ara convertit en xef. Ho fa amb l’espectacle ‘Master Xof’.

Resulta que aquest peculiar cap de cuina de La Perdiueta Eixerida acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Decebut, es tanca a la cuina i decideix preparar un particular menú degustació per demostrar que està en forma. Però aquesta nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el treuran de polleguera.

El muntatge, estrenat l’abril passat al Goya de Barcelona, està dirigit per Enric Llort.

‘Master Xof’. Teatre Cirvianum de Torelló. Diumenge, 4 de desembre, 18h

El Cor Masculí de Barcelona dona gràcies a la música, a Vallromanes

El Cor Masculí de Barcelona actua aquest dissabte al Casal de Cultura de Vallromanes amb l’espectacle ‘Gràcies per la música’. La formació està integrada exclusivament per homes, que intenten que cada concert sigui inoblidable i divertit. El seu repertori va del jazz al pop, passant pel teatre musical i altres gèneres.

‘Gràcies per la música’, Cor Masculí de Barcelona. Casal de Cultura, Vallromanes. Dissabte 3 de desembre, 20.30.


‘Buffalo Bill a Barcelona’ es presenta a Parets

L’obra de teatre ‘Buffalo Bill a Barcelona’ arriba aquest diumenge al Teatre Can Rajoler de Parets, interpretada per Ramon Madaula i Raquel Sans. És un muntatge original sobre el mític explorador i primer famós de la història, en la seva visita a Barcelona. La periodista manté un diàleg amb Bill on es desgranen els motius pels quals l’ideal d’home rude i viril que encarnava Buffalo Bill sembla que no va entusiasmar la Barcelona de l’època.

‘Buffalo Bill a Barcelona’, amb Ramon Madaula i Raquel Sans, Direcció: Mònica Bofill. Teatre Can Rajoler de Parets. Diumenge 4 de desembre, 18.30.


Big Bouncers estrena el seu nou espectacle de dansa familiar a Granollers

Big Bouncers estrena ‘Plàncton’, el seu nou espectacle de dansa familiar, aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers després d’una setmana de residència tècnica en aquest equipament. L’obra, que es podrà veure duran aquest gener al Mercat de les Flors, s’inspira en el plàncton, un conjunt de microorganismes que viuen en suspensió en el fons marí, per crear un espai on el públic transita i es deixa arrossegar. És una experiència que posa en relleu el moviment del cos, però també el moviment dels elements escènics com la llum, els materials o les formes.

‘Plàncton’, Big Bouncers. Direcció: Anna Rubirola. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge, 4 de desembre, 18.00

  • Compartir