• Compartir

El Teatre Centre estrena ‘De mares i filles’ a Manlleu

26 d'abril de 2024

De mares i filles, un text de Paco Mir, arriba aquest cap de setmana a l’Espai Rusiñol de Manlleu de la mà del Teatre Centre, en una nova producció pròpia que es podrà veure en cinc sessions. Josep Colomer dirigeix aquest muntatge, que interpreten precisament una mare i una filla: Dolors Collell i Neus Colomer.

De mares i filles, estrenada l’any 2018 al Teatre Eòlia de Barcelona –i que després va fer una exitosa temporada al Poliorama–, parteix del retrobament d’una mare i una filla en un hospital, després de cinc anys de no veure’s. El mateix Paco Mir, un dels membres d’El Tricicle, la va dirigir amb Mont Plans i Annabel Totusaus en els dos papers. Les dues protagonistes, que han mantingut la distància per diferències entre elles, aniran descobrint en el curs de l’obra i en una conversa vibrant i amb altibaixos emocionals constants que, malgrat tot, s’estimen.

L’Associació Teatre Centre ha potenciat les produccions pròpies (Arsènic per compassió, Casa de nines o La ratera, entre les últimes). “Volem donar espai al planter d’actors i actrius de la comarca i amb ganes de fer teatre a Manlleu”, explica la presidenta de l’entitat, Irene Gutiérrez. L’obra es representarà divendres i dissabte a les 9 del vespre, i diumenge a les 6 de la tarda. Després tornarà a l’escenari els dies 11 i 12 de maig.

  • Compartir