• Compartir

El setè Pescabirres de Torelló, amb cerveses de primer nivell

19 de maig de 2023

Torelló es converteix aquest dissabte en la capital de la cervesa amb la setena edició del Pescabirres, el festival de la cervesa artesana, que comptarà amb 10 cerveseres i amb més de 50 cerveses diferents. Per la previsió de pluja els organitzadors ja van decidir a mitja setmana un canvi d’ubicació i en lloc de fer-se als jardins Vicenç Pujol es farà a la sala polivalent, a la zona esportiva. Segons Roger Morfulleda i Jordi Arnau, la d’aquest dissabte comptarà amb cerveses “de primer nivell català i estatal”. Apuntaven dimecres en la presentació que en arribar ja a la setena edició la fira ja és més coneguda i els és més fàcil “fer venir” cerveseres com Juguetes Perdidos, que va guanyar el premi mundial Wild Beer. Cerveses premiades al costat d’altres de locals com Kim Beer, que es fa a Manlleu. Morfulleda detallava que “s’ha buscat defensar tots els estils cervesers, sabem que el llúpol està molt de moda i també que el nivell de cerveses a Catalunya està a primera línia mundial, se n’ha après molt i això n’és una petita mostra”.

De fet, qui vulgui tastar les diferents varietats ho podrà fer amb un tiquet degustació que li permetrà passar per les diferents parades, que obriran a partir de les 4 de la tarda i no al matí com era habitual. El canvi d’horari ha estat a petició dels mateixos cervesers, detallaven Arnau i Morfulleda.

El Pescabirres és un festival també perquè no hi faltarà la música, amb actuacions de grups com Kerouac, Isaac Camara, Juantxhotos i els DJ Pate, Morfú, Abre i Jont Brown Sound.

I una altra novetat és que a banda de dissabte aquest dimecres i dijous ja es van fer dos actes paral·lels en col·laboració amb la llibreria La Distreta i el restaurant El Bistrot, amb la idea de crear “sinergies” amb el teixit comercial, deia la regidora de Comerç, Mercè Faja.

  • Compartir