• Compartir

El secret dels canelons de la mestressa

Arderiu La Carn
11 de gener de 2017

La cuina fa una olor embriagadora. Els comensals no tenen espera. L’espàtula comença a separar el formatge gratinat, a punt per emplatar. Els ganivets tallen, les forquilles punxen i… quin plaer menjar canelons!

De canelons n’hi ha de molts tipus: els de carn, els de verdures, els de la mare, els d’aquell restaurant italià on vam menjar durant les vacances… A Arderiu La Carn, són un dels nostres productes estrella. Són els canelons de la mestressa. Quin secret amaguen que els faci tan bons?

Esteu a punt de descobrir com es fa aquesta recepta familiar que ve dels temps de la mare de la mestressa actual, que ja és besàvia. Es diu ràpid, això. Els canelons de carn, al costat dels famosos pinchitos de Canovelles, són un dels nostres productes més valorats i us faran quedar bé en tota ocasió, ja sigui en un àpat familiar, un sopar romàntic, una revetlla amb amics…

La preparació

A nivell de mesures, els canelons de la mestressa porten un 50% de carn de pollastre sense pell, un 30% de carn de vedella i un 20% de carn de porc. També s’hi afegeixen fetges de pollastre, ceba natural, sal i pebre. Aquesta barreja es rosteix al forn i se li dóna la volta perquè la carn quedi cuita per totes bandes. Un cop està ben rostida, cal picar-la i pastar-la amb una mica de beixamel. Així serà molt més amorosa. Després, amb una embotidora, es prepara el farcit del caneló i es va tallant per tal de posar-lo a la pasta, prèviament bullida.

Et voilà! Ara ja sabeu com prepara Arderiu La Carn els seus canelons. Ho fa cada setmana i els empaqueta en caixes de 60 unitats i safates de 20 unitats perquè els clients se’ls puguin emportar còmodament a casa seva, on faran la presentació del plat i la beixamel al seu gust. I se’ls menjaran amb gran plaer, sense saber que a darrere hi ha una manera de fer que ha passat de generació en generació.

 

arderiu_canelons

  • Compartir