• Compartir

El retrobament de la ‘família’ del Com Tu

10 de març de 2023

Va escriure un dels capítols de la història de la nit osonenca. Un capítol curt, però intens. L’11 de març de 2000 obria les portes la discoteca Com Tu, a les Quatre Carreteres de Tona, en un local que anteriorment havien ocupat Aigua i Dawn. Va tenir una acollida notable però només va durar cinc anys; va tancar el 2005. Dues dècades després, s’ha convocat una festa remember d’aquella etapa. Serà aquest divendres.

“El Com Tu va ser un punt de trobada del jovent d’Osona; i moltes parelles actuals es van conèixer allà”, recorda Joni Mancera, que juntament amb Miquel Pla, que ja figuraven entre els promotors de la sala, s’han encarregat d’organitzar el retrobament. Primer faran un sopar amb antics treballadors i col·laboradors –que aplegarà una cinquantena de comensals– i tot seguit aniran a la discoteca Saravà, on podran punxar i ballar música que sonava fa més de vint anys al Com Tu.

Alguns dels promotors del Com Tu van encetar nous projectes noctàmbuls, mentre que la sala l’ocuparia, durant una temporada més, la mítica Karibú, que uns mesos abans havia deixat l’emplaçament original als Hostalets.

  • Compartir