• Compartir

El Musik N Viu celebra dues nits de concerts al Parc Firal de Granollers

27 de juny de 2024

El Festival Musik N Viu celebrarà una nova edició aquest cap de setmana al Parc Firal de Granollers. La nit d’aquest divendres està organitzada per One Drop i tindrà com a caps de cartells Prince Fatty, JonnyGo Figure i Legal Shot, un ‘sound system’ francès. El cartell es completarà amb altres noms comPayoh Soulrebel, Raggattack , HighPaw, Sagittarius Hi-Fi i Rebelmadiak. D’altra banda, Diables de Granollers ha preparat la nit de dissabte amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic com a cap de cartell. A més, actuaran Sotabosc, Sicuta i DJ Tropical Blues.

Musik N Viu. Prince Fatty i altres, divendres 18 de juny, 21.00. Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i altres, dissabte 29 de juny, 21h. Parc Firal de Granolllers.

Pau Figueres tanca dissabte el Cicle de Jazz de l’Ametlla

El 13é Cicle de Jazz de l’Ametlla es tanca aquest dissabte a les 8 del vespre a, a Can Plantada, amb el concert de Pau Figueres, amb totes les entrades esgotades des de fa dies. De fet, en quatre dels cinc concerts del cicle han exhaurit les entrades. Pau Figueres, guitarra flamenca i sintetitzador, presentarà ‘Latido’ acompanyat d’Arnau Figueres, percussió, i Ismael Alzina, baix elèctric. Aquest esperat nou treball discogràfic es conforma de les peces que el guitarrista i compositor ha anat confeccionant pacientment durant els últims cinc anys. Són unes obres cuinades totes elles a foc lent.

‘Latido’. Pau Figueres, Arnau Figueres i Ismael Alzina. 13è Cicle de Jazz de l’Ametlla. Can Plantada. Dissabte 29 de juny, 20h.

Concert d’intercanvi de Veus, a Granollers i les Franqueses

Veus Cor Infantil Amics de la Unió oferirà dos concerts aquest cap de setmana a la comarca emmarcats en un intercanvi amb l’Hamburg Children’s Choir Cantemus, una altra formació de veus blanques amb qui ja havia col·laborat en el passat. El primer concert serà aquest divendres a les 8 del vespre al Teatre Auditori de Bellavista, i el segon, dissabte a les 7 de la tarda a la Sala Tarafa de Granollers.

Hamburg Children’s Choir Cantemus i Veus Cor Infantil Amics de la Unió. Cenrte Cultural de Bellavista, divendres 18 de juny, 20h. Sala Tarafa de Granollers, dissabte 29 de juny, 19h.

Cantemus

Gospel Project tanca la temporada amb un concert a la parròquia de Sant Esteve

El cor Gospel Project, de Granollers, dirigit per Moisès Sala, celebrarà el final de la temporada amb un concert aquest divendres a les 9 del vespre a l’esplanada del costat de la parròquia de Sant Esteve. Els beneficis del concert aniran destinats a Càritas Sant Esteve. La formació coral oferirà unes quantes sorpreses per celebrar l’inici de l’estiu.

Gospel Project. Pati de la parròquia de Sant Esteve de Granollers. Divendres 28 de juy, 21h.

Gospel Project / Toni Torrillas

  • Compartir