• Compartir

El més escoltat del 2017

9Magazín
31 de desembre de 2017

El 2017 té les hores comptades. Al llarg d’aquestes últimes setmanes, han començat a sortir tota mena de rànquings i llistes que fan balanç de l’any i ressalten allò que més ha triomfat. Un d’ells és el de la plataforma musical Spotify, que revela les cançons que més vegades s’han reproduït aquest any. I per molt que costi de creure, el tema més escoltat del 2017 no és Despacito, que es conforma amb la segona posició.

L’artista més escoltat de l’any a escala global ha estat Ed Sheeran, amb 47 milions d’oients cada mes. El cantant britànic no només s’ha coronat amb Shape of you, la cançó més reproduïda de la història de Spotify, sinó que el seu últim àlbum, Divide, també és el més escoltat de la plataforma.

Mentre al pòdium d’artistes masculins s’hi sumen Drake, The Weeknd, Kendrick Lamar i Daddy Yankee, el d’artistes femenines està compost per Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez, Ariana Grande i Sia. Per la seva banda, Coldplay, Imagine Dragons i Maroon 5 són els tres grups més escoltats.

En aquesta llista us deixem les 5 cançons més escoltades a tot el món per si encara no n’heu tingut suficient i les voleu sentir una última vegada.

Podeu trobar el rànquing complert aquí.

  • Compartir