• Compartir

El Mercat de la Sra. Feixa, per visibilitzar el talent femí

24 de març de 2023

Les Masies de Roda acull dissabte la segona edició del Mercat de la Sra. Feixa, una proposta nascuda amb l’objectiu de visibilitzar i donar veu al talent femení de la comarca. L’esdeveniment, que inclou propostes d’oci, cultura i familiars, tindrà lloc a l’entorn de l’espai municipal La Feixa.

“Aquest mercat és un espai de sororitat. Un punt de trobada per a totes les dones per tenir present que la lluita feminista és de totes i tots, des de la generació de la Senyora Feixa [personatge inventat per a l’ocasió] fins a les noves generacions. Donem visibilitat a les dones emprenedores, protagonistes d’aquest mercat, que en són moltes i lluitem perquè cada vegada en siguin més”, exposa Aida Canal, regidora de Joventut i Festes i Promoció Econòmica i Turisme.

El mercat obrirà les portes a partir de les 10 del matí amb un total de 26 parades de productes de roba, artesania i complements, totes liderades per dones emprenedores. Durant el matí hi haurà propostes com una classe oberta de waki karate; la pintura mural que faran Lucia Agramunt i Èrika Muntada; l’actuació d’Èlia Flowers, o una xerrada liderada per l’associació KAA. A partir de les 5 de la tarda la música prendrà el protagonisme amb les actuacions de Zeta i Abril; Laia i Sergi Zaragoza, o Cherries on Top.

  • Compartir