• Compartir

El juliol a Sant Hipòlit és Artot

7 de juliol de 2023

La carpa de la Cia. Pakipayà plantada durant dos dies a la plaça de Catalunya ha estat un dels signes visibles de l’inici del festival Artot de Sant Hipòlit. Aquí s’hi va representar dimarts i dimecres Toca Toc, un espectacle que trenca tòpics sobre les relacions de parella. El festival havia començat dilluns amb l’actuació al mirador de Sant Marc del cantaor Pere Martínez, amb una simbiosi de flamenc i cançó d’autor.

Des d’ara fins al dia 21 de juliol, sempre entre setmana, es presenten 13 propostes pensades per a públics diversos i fent-hi jugar diferents espais del municipi. Però també intentant que s’hi vegin “coses que no s’han estrenat i estan en procés”, explica Anna Jiménez, tècnica de Cultura de l’Ajuntament. És el cas, per exemple, de Ho hi hu, la horrible història de la humanitat, dels Farrés Brothers, que el proper dilluns es veurà a la plaça de Catalunya abans d’anar al Festival Grec i a la Fira de Tàrrega. O també d’El valor de res, una experiència immersiva sobre el llibre i la literatura que la Cia. Pagans va presentar aquest dijous a la font del Bac.

En la programació també hi destaquen el clown Carlo Mô amb el seu nou espectacle Yougur, la Cia. Leandre i el teatre gestual del muntatge N’importe Quoi, el cantant i guitarrista Pol Batlle amb la veu de Rita Payés o Quimi Portet estrenant la gira Si plou ho farem al pavelló, que celebra els seus 30 anys de carrera en solitari. I sobretot, “artistes i espectacles que no te’ls trobes gaire enlloc”, segons el nou regidor de Cultura, Adrià Mascarell.

  • Compartir