• Compartir

El Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina actua a Granollers

24 de novembre de 2023

La companyia proposa un viatge màgic amb l’encant de les arts tradicionals xineses a través d’una tècnica teatral i 18 modalitats acrobàtiques diferents. Aquest premiat espectacle, dividit en sis parts, parla de com el fènix transporta un jove a diferents mons, amb palaus, jardins i boscos, on junts hauran de lluitar contra les forces del mal. Però el Bé hi predominarà i el Palau dels Somnis, com el fènix, tornarà a néixer. Guardonat amb el Fons Nacional d’Art i el 5è premi especial Tian Han de Festival d’Art de Hunan a 2015. Des de llavorsha obtingut més de 30 guardons en diversos concursos internacionals d’acrobàcies.

‘Un viatge de somni’. Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina. Teatre Auditori de Granollers. Divendres, 24 de novembre, 20h.

El Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina

Emilio Gutiérrez Caba homenatja Miguel Hernández a Canovelles

El Teatre Auditori Can Palots de Canovelles acollirà aquest diumenge a les 6 de la tarda el recital ‘Dejadme la esperanza’, en què Emilio Gutiérrez Caba i Luis Santana posaran veu als poemes de Miguel Hernández. El recital és un homenatge que posa en valor l’amor, l’esperança i els valors de justícia i solidaritat que desprèn la poesia d’Hernández. Gutiérrez i Santana aniran acompanyats al piano per Víctor Carbajo, que ha compost i arranjat la música a mida per a aquest recital.

‘Dejadme la esperanza’, amb Emilio Gutiérrez Caba i Luis Santana. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Diumenge 26 de novembre, 18h.

Emilio Gutiérrez Caba

Nil Cardoner puja a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers

‘Tot el que passarà a partir d’ara’, l’esperada obra de teatre que protagonitza Nil Cardoner, actor de ‘Polseres Vermelles’, arriba aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers. La directora Glòria Balañà i el dramaturg Joan Yago acosten el públic a la vivència de la malaltia i la mort des dels ulls d’un adolescent que perd el pare, coincidint amb el moment de construcció de la identitat i el descobriment de les implacables normes del món. Al final hi haurà una conversa postfunció.

‘Tot el que passarà a partir d’ara’. Direcció: Glòria Balañà. Amb Nil Cardoner. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 26 de novembre, 18h.

L’actor Nil Cardoner

Adrià Plana Ensembling, divendres al Cicle de Jazz de Granollers

Adrià Plana Ensembling seran els convidats d’aquest divendres al 51è Cicle Jazz Granollers, que ja s’acosta al seu final. El concert serà aquest divendres al Casino de Granollers, i Plana presentarà l’àlbum que va treure a finals d’octubre, batejat amb el mateix nom que la formació amb què defensarà el directe, ‘Adrià Plana Ensembling’. El quartet de jazz està format per Joan Terol a la bateria, Jordi Santanach als saxos, Apel·les Carod al violí i Adrià Plana a la guitarra.

Adrià Plana Ensembling. 51è Cicle de Jazz de Granollers. Divendres 24 de novembre, 20h.

La formació de jazz

  • Compartir