• Compartir

El Festival Minibeat acosta la música alternativa al públic familiar, a Granollers

2 de maig de 2024

El Festival Minibeat celebrarà aquest diumenge la setena edició a Roca Umbert de Granollers amb l’objectiu de fer gaudir tota la família de la millor música alternativa del moment. Organitzat per l’Arcada Koncerts, el festival retrà homenatge aquest any a Tina Turner. Entre els cantants i bandes que tocaran en els set escenaris preparats i des de 2/4 d’11 del matí i fins a les 7 de la tarda hi ha Joan Colomo, Remei de Ca la Fresca, The Black Wizards, Gas Drummers, Paüra, Pachingo o Sunfruits. També hi haurà un espai de música electrònica amb l’Electrobeat i amb actuacions com les de Bee Boys, Trompeta o IOU3R. Com a activitats paral·leles es faran diversos tallers.

Festival Minibeat. Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Diumenge 5 de maig. De 10.30 a 19.00.

Monòleg de Pep Plaza al Teatre Can Rajoler de Parets

Pep Plaza presenta ‘El substitut’, un monòleg que no és un monòleg, en companyia de més de 50 personatges que hi són, però que no hi són. És un espectacle inimitable que combina l’humor, la sàtira i la música. El públic que assisteixi a l’espectacle podrà descobrir si serà capaç de dir que no al president del Govern quan vulgui que el substitueixi en el pròxim viatge oficial. O com s’ho agafaran en Quim Masferrer i en Xavier Sardà quan els digui que no pensa conduir més els seus programes fent-se passar per ell. Però allò més important és si el públic riurà quan surti a l’escenari sent ell mateix.

‘El substitut’. Director: Pere Anglas. Intèrpret: Pep Plaza. Teatre Can Rajolers. Diumenge 5 de maig, 19.30.

Pep Plaza

Teatre familiar i immersiu a Cardedeu amb La Curiosa

La companyia La Curiosa presenta el muntatge ‘Textures’ en dues sessions aquest diumenge al Teatre Auditori Cardedeu. És una proposta escènica immersiva per a primera infància basada en l’experimentació visual i sonora. A través d’un llenguatge interdisciplinari i un espai escènic íntim i proper, l’espectacle trasllada el concepte de textura, associat al tacte, cap als camps de l’oïda i la vista, i desplega una experiència sensorial delicada i envoltant. En la seva nova creació de la companyia amb segell cardedeuenc, el quadre sonor esdevé tridimensional i embolcalla el públic, en una experiència 360º pensada per a infants de 0-5 anys i les seves famílies, que suggereix possibilitats de joc, descoberta i experimentació ulteriors en el públic menut i gran.

‘Textures’. La Curiosa. Teatre Auditori Cardedeu. Diumenge 5 de maig, 16.30 i 18.00.

‘Textures’ de La Curiosa

  • Compartir