• Compartir

El Festival L’Arlequí porta vuit companyies a Mollet el cap de setmana

8 de juny de 2023

El Festival Internacional L’Arlequí celebrarà aquest cap de setmana a Mollet la cinquena edició amb la participació d’artistes de primer nivell procedents de sis països diferents amb l’objectiu de potenciar les arts escèniques de carrer. Ho farà amb una gran varietat d’espectacles per a tots els públics, d’alta qualitat artística i que aniran des del çlown, el circ, les acrobàcies o la música fins als malabars. Al llarg de dissabte i diumenge actuaran vuit companyies. D’aquestes, n’hi ha sis d’internacionals procedents d’Alemanya, el Brasil, Cap Verd, el Japó i Itàlia, i dues de nacionals, el pallasso Tortell Poltrona de Sant Esteve de Palautordera, i la companyia molletana Dr. Bombolles. Les altres companyies són Cosmonautix, Naoko, The Pikapau, Dorianne Taw, Inkcircus i Agro The Clown. En total es faran 11 representacions i tres cercaviles, en les quals també hi participaran diverses entitats de la ciutat vinculades amb la cultura popular i tradicional, com el Ball de Diables, la Batucada Joves Mollet, els Castellers, la Colla Gegantera, la Cuca Molla, i les colles de Morats i Torrats. El Festival Internacional L’Arlequí també té la col·laboració del Casal Cultural.

Festival Artístic Internacional L’Arlequí. Places Prat de la Riba i Catalunya, i Parc de les Pruneres. Dissabte 10, de 12.00 a 22.45. Diumenge 11, de les 16.30 a les 20.30.

El festival Som del Montseny arriba a l’onzena edició

L’onzena edició del festival Som del Montseny arriba aquest dissabte a partir de 2/4 de 5 de la tarda a Can Balmes de Santa Maria de Palautordera. En aquesta ocasió actuaran Nöia, Distant Silhouettes, Lianna Llull, Aldrin y Collins, Runä, Només Tot i Prou!!! La majoria de les bandes són de la zona, però també n’hi ha de fora. Prou!!!, per exemple, està formada per membres de Sant Celoni i de Barcelona, amb un estil rocker metàl·lic i eclèctic. Només Tot són un duet de post-rock &hxc format a finals del 2021 als cims del Montnegre, mentre Lianna Llull, amb el seu folk/rock, prové de les Faldes del Montseny. Per la seva banda, Noia, una banda de punk rock, procedeix de Sant Feliu de Guíxols, i Aldrin y Collins portaran el seu rock melòdic post-pop des de Cerdanyola del Vallès. L’entrada costa 10 euros i hi haurà servei de barra i menjar.

Som del Montseny. Can Balmes, Santa Maria de Palautordera. Dissabte 11 de juny, 16.30.

El grup Aldrin y Collins

  • Compartir