• Compartir

El Espejo Negro presenta ‘El verdugo’ a Montmeló

19 de gener de 2024

La reconeguda companyia El Espejo Negro presenta aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló l’espectacle de marionetes per a adults ‘El verdugo’, amb guió original de José Luis García Berlanga i Rafael Azcona, i adaptació teatral i direcció d’Ángel Calvente. Amb aquest nou muntatge, la companyia consolida la seva trajectòria de 35 anys, farcida d’espectacles provocadors, innovadors i tècnicament impecables. Tots ells, com aquest basat en un clàssic de Berlanga i Azcona, ajuden a marcar un estil i una forma de fer teatre que identifiquen la companyia com a creadora d’un nou estil de teatre de marionetes amb un segell molt original.

‘El verdugo’. El Espejo Negro. Sala Polivalent de la Torreta, Montmeló. Dissabte 20 de gener, 19.30.

El Pot Petit actua a Parets amb ‘Les aventures del lleó vergonyós’

El Pot Petit presenta a al Teatre Can Rajoler de Parets un espectacle amb titelles i música en directe per descobrir les emocions de la mà d’un dels seus personatges més emblemàtics. El lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. Junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, les accepten i les comparteixen i, sobretot, s’ajuden els uns altres altres quan les emocions són difícils de gestionar.

‘Les aventures del lleó vergonyós’, El Pot Petit. Teatre Can Rajoler. Parets del Vallès. Diumenge 21 de gener, 18.00.

El muntatge d’El Pot Petit

Joan Pera aterra a Parets amb ‘Tot l’any pot ser Nadal’

Joan Pera puja als escenaris amb aquest muntatge en una gran exercici interpretatiu per posar-se a la pell del personatge més icònic de Charles Dickens, el famós Ebenezer Scrooge. L’obra explora el mític ‘Conte de Nadal’ de Dickens des d’una perspectiva mai vista. Pera no només encarnarà el famós avar del relat. sinó que, a banda de donar veu, cos i ànima a la resta de personatges de l’auca, viurà tota la narració des de la perspectiva de l’Avi Joan, l’alter ego d’Scrooge.

‘Tot l’any pot ser Nadal’, de Jaume Viñas. Teatre Can Rajoler, Parets del Vallès. Dilluns 22 de gener, 19.00.

‘Tot l’any pot ser Nadal’

L’Orquestra de Cambra de Granollers presenta ‘Simfonia de simfonies’ al TAG

L’Orquestra de Cambra de Granollers torna aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers per presentar el concert ‘Simfonia de simfonies’. Es tracta d’un recull dels grans ‘hits’ de la música clàssica, des de Mozart i Beethoven fins a Mendelsshon i Brahms. La proposta és un experiència única i immersiva en què una part del públic podrà viure la música compartint faristol amb l’orquestra, per sentir i compartir les emocions i sons que senten els músics. Abans hi haurà una funció familiar.

‘Simfonia de simfonies’. Orquestra de Cambra de Granollers. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 21 de gener, 18.00.

L’Orquestra de Cambra de Granollers

  • Compartir