• Compartir

El domador de cavalls Santí Serracamps obre una nova discoteca ‘premium’ a Gurb

22 de setembre de 2023

Considerat un dels millors domadors de cavalls en llibertat, el rodenc Santí Serracamps porta anys presentant els seus espectacles arreu del món, fet que li ha permès tractar i amistar-se amb moltes cares conegudes del sector de l’oci i la cultura tant nacionals com internacionals. Amb ells també ha pogut recórrer, com no, algunes de les millors sales de festa de les grans capitals mundials. Una experiència que ara vol traslladar a Gurb, amb l’obertura de la discoteca Tigre!. S’inaugura aquest dissabte.

Santí Serracamps lidera el projecte al costat del seu germà John –les dues cares visibles de Sercam Shows– i de tres empresaris més de dins i fora la comarca. En total, cinc socis. El popular domador rodenc –que actualment viu a Palafrugell– tenia clar que la seva primera incursió en aquest sector de la nit havia de ser “a casa”. Han escollit la nau del número 12 de l’avinguda de la Ribera, a Gurb, just entre les sales Vernissage i La Disco. L’últim inquilí d’aquest local havia estat el pub El Cel, però l’ambientació i la decoració canviaran com un mitjó.

El projecte vol marcar camí propi dins de l’oferta d’oci nocturn de la Plana. “No venim a fer la competència a ningú; volem oferir un espai totalment diferent”, adverteix Serracamps. Una primera diferència la marcarà la priorització dels espais reservats. “Faltava un model així, per a grups VIP, empresaris o per portar-hi els nostres propis clients.” També aposten per una oferta de begudes “premium”. La marca de tequila Padre Azul, per exemple, patrocina un dels reservats més exclusius, el que s’ha habilitat en un altell just al damunt de la sala de ball.

La discoteca només obrirà els divendres (per a majors de 18 anys) i els dissabtes (per a majors de 21), de les 12 de la nit a les 6 de la matinada, i compta amb un aforament per a més de 800 persones. Per la inauguració d’aquest dissabte –els reservats ja estan tots contractats– comptarà amb l’actuació del dj gironí Juanpa Claret. La sala apostarà, en general, per un estil de música “comercial, la que es porta ara”, però també organitzaran nits temàtiques i actuacions sorpresa. La voluntat és que hi passin i hi actuïn moltes cares conegudes del món de l’espectacle. Per al proper divendres 29, per exemple, està confirmada la presència de Yago Roche, un dels noms emergents de la música urbana i el reggaeton; i el dissabte 7 d’octubre hi actuarà el mediàtic Quico Rivera.

“És una discoteca, però sobretot volem que venir aquí esdevingui tota una experiència”, remarca Serracamps, que té clara la recepta que s’autoimposen com a nouvinguts en aquest món: “Venim a passar-nos-ho bé i a fer-ho passar bé”. El projecte arrenca al cor de la comarca d’Osona –“necessitàvem que fos aquí, per explicar que som d’aquí”– però si funciona no descarten exportar-lo a d’altres ciutats. “Estem molt il·lusionats”, remarca. Quan la sala no estigui oberta també es podrà llogar per a festes o events particulars.

  • Compartir