• Compartir

El Cor Vivaldi obre la temporada de música sacra a Granollers

14 de setembre de 2023

El Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya (Creu de Sant Jordi 2013) obre aquest diumenge la Temporada de Música Sacra a l’església de Sant Esteve de Granollers cantant Poulenc, Kodály i Duruflé. El concert, ‘Fúlgida serenor’, començarà a 2/4 de 6 de la tarda sota la direcció d’Òscar Boada, i amb l’acompanyament d’Arnau Farré, a l’orgue. Entre les peces que interpretaran hi ha ‘Salve Regina’ de Poulenc o ‘Ave Maria’ de Kodály. El Cor Vivaldi es va crear el 1989 a l’escola Ipsi de Barcelona.

‘Fúlgida serenor’, Cor Vivaldi. Església Sant Esteve de Granollers. Diumenge 17 de setembre, 18.30.

El Festibalmes porta les músiques del món a Palautordera

El Festibalmes arriba a la tercera edició aquest cap de setmana a Santa Maria de Palautordera amb quatre grups participants. Aquest petit festival de músiques del món que organitza l’Ateneu de les Arts a la masia de Can Balmes començarà divendres a les 9 del vespre amb Kwame Adzraku, originari de Ghana i establert a Barcelona des de fa anys on difon l’afrobeat. A Can Balmes presentarà el seu darrer treball, ‘Don’t worry about the life’. La jornada central del festival serà dissabte a partir de les 8 del vespre amb les actuacions d’Ombra, una banda amb músics de diferents països; un dels plats forts de la nit, Willos, formació plurinacional instal·lada a Itàlia, i Shasha Khan, un duet format a Istanbul.

Festibalmes. Músiques del món. Can Balmes. Divendres 15 de setembre a les 21.00. Dissabte a les 20.00.

Willos

Primer cap de setmana de Festival de Jazz a Bigues i Riells del Fai

El VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai s’inaugurarà aquest dissabte amb la formació vallesana The Moonrivers, liderada per Dick Them, al costat de la cantant Celeste Alías, que oferiran una selecció de temes cinematogràfics que aniran des de ‘Moon river’ a ‘Cinema Paradiso’ passant per ‘Carros de foc’ o ‘Forrest Gump’. Alías interpretarà les lletres i les melodies més entranyables de la música cinematogràfica. Els teloners d’aquest concert, que es farà a les 10 del vespre al Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai, serà un combo format per músics de l’Escola de Música de la Vall del Tenes. La vetllada acabarà amb una jam session oberta. Diumenge serà el torn de Pau Figueres, un guitarrista de Santa Maria de Palautordera, en format trio, que ha convertit la seva guitarra en un instrument fascinant que s’expressa amb la facilitat d’un ésser viu mitjançant el domini de tots els llenguatges. La seva música, amb la guitarra flamenca com a protagonista, traspassa més enllà d’aquest gènere gràcies a un enginyós concepte de la forma, de l’harmonia, del ritme i del compàs, fruit d’una mescla de les músiques del nostre segle amb el tradicional art de la sonata.

Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai. The Moonrivers i Celeste Alias. Centre Cívic i Cultural de Riells del Fai. divendres 15 de setembre, 22.00. Pau Figueres Trio. Plaça de la Fruita. Diumenge 17 de setembre, 18.00.

The Moonrivers i Celeste Alías

Sersona Fest arriba a la tercera edició a Santa Eulàlia de Ronçana

Santa Eulàlia de Ronçana celebrarà aquest dissabte la tercera edició del Sersona Fest, amb diferents actuacions musicals des de la 1 del migdia fins a la matinada al parc de Can Font. A diferència de les altres edicions, el festival s’ha traslladat al setembre i s’ha concentrat en un sol dia. El festival començarà a la 1 del migdia amb Swing&Bossa, i continuarà a 2/4 de 4 amb els vallesans Aspriu, que donaran pas a la jam session oberta a tots els públics de 3/4 de 5 a 3/4 de 7 de la tarda. Blue Moon Boys actuaran a les 7 de la tarda, mentre que El Pequeño Observatorio ho farà a 3/4 de 9 del vespre. La música de De Cara a la Pared, a 1/4 d’11 del vespre i les versions de Ron&Papas, a mitjanit, seran els protagonistes de la nit. El DJ Dimeau tancarà el festival a 2/4 de 2 de la matinada. Durant tot el festival hi haurà servei de barra i foodtrucks.

Sersona Fest. Diversos grups. Parc de Can Font, Santa Eulàlia de Ronçana. Dissabte 16 de setembre, de 13.00 a 01.30.

De Cara a la Pared

  • Compartir