• Compartir

El cor In Crescendo celebra els seus 10 anys al Teatre Auditori de Granollers

23 de maig de 2024

El grup coral In Crescendo celebra aquest dissabte els seus 10 anys en un concert especial al Teatre Auditori de Granollers. D’aquesta manera celebraran la participació i la victòria al concurs televisiu ‘Oh Happy day’, els tres discos publicats, els més de 300 concerts a Catalunya i la gira per Europa, la participació en festivals i esdeveniments multitudinaris, els 50 videoclips publicats, les col·laboracions amb artistes catalans i internacionals, els tallers musicsls a més de 50 escola, els concerts amb orquestra i cobla, i les més de 2.000 hores d’assaig d’aquests 10 anys. Serà un concert inèdit, únic i irrepetible ple de sorpreses.

In Crescendo, 10 anys. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 25 de maig, 20h.

‘L’Auca del senyor Esteve-La Puntual’ arriba al Teatre Auditori de Granollers amb les entrades exhaurides

‘L’Auca delsenyor Esteve’, de Santiago Rusiñol i dirigida per Àngel Llàcer, arriba aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers, amb la granollerina Marga Alerm en el seu elenc. El muntatge és el resultat del procés de creació que es va poder veure al programa ‘La Puntual’ de TV3, i té una adaptació absolutament fidel al text original, una gran comèdia costumista que posa en valor l’artesania del fet teatral. És una obra modernista en la qual es poden veure reflectits tots els valors de la societat d’aquella època.

‘L’Auca del senyor Esteve-La Puntual’. Direcció: Àngel Llàcer. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 26 de maig, 18h.

‘L’Auca del senyor Esteve’

El festival Pell de Garitu torna a Cardedeu amb set espectacles

Cardedeu celebra aquest cap de setmana la segona edició del festival Pell de Garitu amb un total de set espectacles amb més de 10 funcions. El festival aposta per l’escena contemporània de les arts escèniques per inspirar el públic i promoure una mirada oberta a conèixer tot tipus d’espectacles. Molts juguen amb la proximitat del públic, en un format preferentment petit i mitjà, i també ha programat dos espectacles al teatre, amb una aforament més gran. Aquests són ‘Història de la llana,’ de Rauxa, divendres a les 8 del vespre, i ‘Akri’, de Manel Rosés, dissabte també a les 8 del vespre. Al carrer es farà l’espectacle itinerant ‘Alter’, de Kamchàtka, divendres i dissabte al vespre, i ‘The frame’, amb Eléctrico 28, dissabte a 2/4 de 12 del migdia i a les 6 de la tarda a la plaça de l’Església. Entre altres espectacles hi ha ‘Lady Panda’, de Mumusic Circus.

Festival Pell del Garitu. Diferents espais de Cardedeu. Divendres 24 de maig, 18h i dissabte 25, 11h.

‘Lady Panda’ de Mumusic Circus

Sant Feliu celebra el sisè Festival El Ganxo

El festival El Ganxo arriba aquest dissabte a la sisena edició a Sant Feliu de Codines amb espectacles de petit format i diferents disciplines artístiques de teatre, dansa, música o circ, amb una mirada en femení. Tots els espectacles són gratuïts. El festival començarà dissabte a les 11 del matí a plaça Josep Umbert Ventura amb l’espectacle itinerant ‘El camàlic de contes’, de la companyia Santi Rovira. La itinerància acabarà al parc de Can Xifreda.També actuaran la companyia Jimena Cavalletti amb ‘B.O.B.A.S.’; la companyia José Luís Redondo amb l’espectacle de circ ‘Ricky, el professor de tennis’; Magic Pol amb ‘Màgia de prop’; o la companyia Joan Català amb la proposta de dansa i circ, ‘Pelat’, que ha estat reconegut en diversos festivals. El cartell es completa amb la companyia Marta Reyner i l’espectacle de circ ‘Mama Xtreme in Wonderland’, i la companyia Javier Ariza amb ‘Carman’.

Festival El Gaxo. Diferents espais de Sant Feliu de Codines. Dissabte 25 de maig, 11h.

‘Pelat’ de la companyia Joan Català

  • Compartir