• Compartir

El Col·lectiu Mur porta el circ integrador al festival Circ Cric

19 de maig de 2023

El Col·lectiu presentarà ‘De tu a tu’, Premi Feten 2023 al millor espectacle de nit, aquest diumenge dins el Festival Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera. L’espectacle és un viatge a l’introspecció de les relacions personals que sorgeixen en el duet, quan un individu està enfront d’un altre, sense terceres persones ni interferències. Després d’aquest moment comencen a passar coses. Es tracta d’un espectacle de circ inclusiu i poètic. Les construccions impossibles impulsen els artistes a treballar de manera col·lectiva per assolir un objectiu comú. Es tracta de desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones molt heterogènies puguin conviure en equilibri. Després da la funció, el Col·lectiu Mur durà a terme uns tallers familiars: un d’equilibri i manipulació d’objectes, i un de malabars i psicomotricitat.

‘De tu a tu’. Col·lectiu Mur. Festival Circ Cric. Sant Esteve de Palautordera. Diumenge 21 de maig. 12.00.

La màgia de Mag Lari i ‘Strafalari’, al Teatre Auditori de Llinars

El Mag Lari porta l’espectacle ‘Strafalari’, aquest diumenge en dues sessions al Teatre Auditori de Llinars. És un nou espectacle de màgia, al més pur estil Las Vegas, carregat de participació i grans il·lusions que fa passar l’estona volant als espectadors. Després de tants anys sobre l’escenari arriba el Mag Lari més Strafalari que mai,

‘Strafalari’, Mag Lari. Teatre Auditori de Llinars. Diumenge 21 de maig, 17.00 i 20.00.

El Mag Lari

Sergi Carbonell presenta ‘Refugi’ al Teatre Can Rajoler de Parets

Sergi Carbonell, cofundador i un dels compositors de Txarango, presenta el seu projecte en solitari, ‘Refugi’, aquest diumenge al Teatre Can Rajoler de Parets. En aquest treball s’allunya de la música festiva i convida a un sorprenent viatge cap a un univers poètic ple de sonoritats delicades i sensibles. Carbonell presenta el treball en format de banda i una gran posada en escena.

‘Refugi’. Sergi Carbonell. Teatre Can Rajoler, Parets del Vallès. Diumenge 21 de maig, 19.30.

Sergi Carbonell

  • Compartir