• Compartir

El Ballet de Barcelona estrena ‘Chronos’ a Sant Esteve de Palautordera

10 de març de 2023

El Ballet de Barcelona torna per quart any a Sant Esteve de Palautordera per presentar la gran gala de dansa. En aquesta ocasió, diumenge a 2/4 de 6 de la tarda presentarà un espectacle divers per a tots els públics, amb diferents peces de repertori clàssic, contemporani i neoclàssic. A més de ballar grans coneguts com ‘L’ocell blau’ de ‘La Bella Dorment’, hi haurà l’estrena de ‘Chronos’, amb música de Kirill Richter i coreografia de Ross Freddie Ray. És un ballet on exploraran qüestions relacionades amb el temps a través d’una sèrie de moviments neoclàssics que desafiaran i emocionaran ballarins i públic. El públic podrà veure poderoses combinacions de grup barrejades amb delicades passes a dos i intrigants moments en solitari. Els aspectes visuals seran minimalistes, sense decorat físic, però centrant-se en el disseny de la il·luminació per crear efectes impressionants.

Gala de dansa amb el Ballet de Barcelona. Teatre Pare Casals, Sant Esteve de Palautordera. Diumenge 12 de març, 17.30.

La Barcelona Art Orquestra s’uneix a Joma en el concert ‘Osmosi’

El Jazz Granollers Festival es trasllada aquest dissabte al Teatre Auditori per presentar ‘Osmosi’, un espectacle conjunt entre la Barcelona Art Orquestra i Joma. El dibuixant i el compositor Lluís Vidal proposen la creació d’un poema visual en vuit moviments i un epíleg amb la tècnica del dibuix en transformació –animació stop motion– i la composició d’una obra per a big band a partir de les imatges proposades per ser interpretada en directe simultàniament a la projecció dels vuit clips resultants. Un motiu musical breu a la manera de leitmotiv serà desenvolupat per diversos solistes de la big band en duets d’improvisació de solista-dibuixant. En aquests set moments d’enllaç entre els vuit temes projectats, el dibuix es farà en directe, sobre tela, a l’escenari, en diàleg amb el solista improvisador corresponent. Al final del concert es podrà adquirir la peça única de Joma creada durant l’espectacle.

‘Osmosi’. Barcelona Art Orquestra i Joma. 33è Jazz Granollers Festival. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 11 de març. 20.00.

Julio Manrique dirigeix ‘Animal negre tristesa’ al Teatre Auditori de Granollers

‘Animal Negre Tristesa’, dirigida per Julio Manrique, arriba aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers. L’obra mostra un petit i privilegiat grup d’éssers humans que, amb la imprudència d’una colla de nens que juguen despreocupadament a l’ombra dels arbres, ignorant qualsevol perill, obren les portes de l’infern. L’argument explica com quatre homes, dues dones i un nadó van d’excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l’amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada els personatges han abandonat conscientment la ciutat per veure què els espera una nit enmig de la natura. Tot d’una, salta una espurna que desferma un
incendi infernal i l’únic que compta és salvar la pròpia vida. L’experiència de por mortal, soledat
i la pròpia vulnerabilitat davant la natura desfermada llança els supervivents a una vida
quotidiana que no estan en condicions d’afrontar.

‘Animal negre tristesa’. Director: Julio Manrique. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 12 de març, 19.00.

‘Animal negre tristesa’

Delafé, In Crescendo i Samantha Collado, al desè festival Femac a Canovelles

El Festival de Música Acústica de Canovelles celebra el desè aniversari aquest dissabte al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles amb celebrarem amb tres actuacions. Samantha Collado serà l’encarregada d’obrir la nit amb la presentació del seu primer àlbum immers en sintetitzadors psicodèlics i un imaginari de sons que defineixen un univers únic. In Crescendo actuarà de nou a Can Palots presentant la música d’una gran nova etapa, a més de les cançons que han definit els seus 8 anys de trajectòria sobre els escenaris. I per tancar la nit, Delafé presentarà el seu format més íntim, acústic i multi instrumental, acompanyat d’Andrea Mir. Una bona oportunitat per gaudir molt de prop de la poesia d’un dels lletristes més personals i reconegut del panorama nacional.

10è Femac. Delafé, In Crescendo i Samantha Collado. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Dissabte 11 de març, 19.00.

Delafé serà el cap de cartell

  • Compartir