• Compartir

Duo de talents a L’Atlàntida

18 de novembre de 2022

Dos joves talents amb projecció internacional, la violoncel·lista Mariona Camats i el pianista Albert Cano, seran els protagonistes d’un dels Grans Concerts de L’Atlàntida amb tres obres emblemàtiques del repertori per a violoncel i piano, dels compositors Fanny Mendelssohn, Robert Schumann i Frédéric Chopin.

El concert tindrà lloc aquest diumenge, a les 6 de la tarda, a la Sala Joaquim Maideu. Amb aquest concert, Camats i Cano reivindiquen l’obra de la poc coneguda germana de Felix Mendelssohn.


Espectacle de dansa urbana i ‘hip hop’ a les Franqueses amb Brodas Bros

La companyia de ‘hip hop’, dansa i cultura urbana Brodas Bros presenta aquest diumenge ‘Hipstory’ al Teatre Auditori de Bellavista. És una peça lúdica i didàctica al mateix temps que parla de la història de la dansa i de la música des de mitjan segle XX fins a l’actualitat, a través del ‘hip hop’ i altres estils de dansa urbana com el ‘popping’. A més, recuperen el funk,l’scratch i el beatbox.

‘Hipstory’, Brodas Bros. Cicle d’Arts Escèniques de les Franqueses. Teatre Auditori de Bellavista. Diumenge 20 de novembre, 18.00.


La premiada ‘L’oreneta’ es presenta al Teatre Auditori de Granollers

‘L’oreneta’, l’obra de teatre de Guillem Clua que acaba de guanyar cinc premis Butaca, arriba aquest dissabte a les 8 del vespre al Teatre Auditori de Granollers. Josep Maria Mestres dirigeix l’obra protagonitzada per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, en els papers de la senyora Amèlia, una professora de cant, i d’un home jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare, morta fa poc. Ben aviat el públic descobrirà que la cançó triada, L’oreneta, té un significat especial i està marcat l’atemptat islamista que va patir la ciutat l’any anterior a un local d’ambient LGTBI. Els premis Butaca que ha rebut són al millor muntatge teatral, millor direcció, millor actriu, millor actor i millor text.

‘L’oreneta’, de Guillem Clua. Direcció: Josep Maria Mestres. Amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 19 de novembre, 20.00.

  • Compartir