• Compartir

Dues funcions de ‘Fitzroy’ al Teatre Auditori de Granollers

1 de desembre de 2023

El Teatre Auditori de Granollers acollirà aquest diumenge en dues funcions una de les grans comèdies de la temporada, ‘Fitzroy’, dirigida per Sergi Belbel. Les protagonistes són quatre escaladores que estan a mitja ascensió del Fitzroy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre l’Argentina i Xile. El mal temps les ha fet aturar, i mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Les intèrprets són les actrius Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla, Mima Riera. La primera funció serà a les 6 de la tarda, i a la segona, a 2/4 de 9 del vespre.

‘Fitzroy’. Direcció: Sergi Belbel. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 3 de desembre, 18h i 20.30h.

Les quatre protagonistes de l’obra

‘El trencanous’ aterra al TAG

El Ballet de Barcelona torna al Teatre Auditori de Granollers aquest dissabte a les 8 del vespre amb l’espectacle ‘El trencanous’, una versió modernitzada del clàssic conte. En el segon acte de la representació, a les danses dels dolços del món, a més de la Xina, Aràbia, Espanya, a la producció del Ballet Municipal, hi ha representada Catalunya, amb els esbarts i els castellers, que, en el cas de Granollers, seran els Xics i l’Esbart Dansaire, com a representants, i l’esbart de la ciutat els qui la representaran. Els espectadors també tindran la possibilitat d’anar a les 6 de la tarda al TAG per veure l’assaig general fins a 2/4 de 7 de la tarda, en què ballarins i tècnics afinaran els últims detalls tècnics i artístics abans que comenci la funció. A més, a la Sala Petita, de 2/4 de 7 a les 7, es farà una mostra del vestuari de l’espectacle, identificant-lo amb els personatges de l’espectacle.

‘El trencanous’. Ballet de Barcelona. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 2 de desembre. 20h.

‘El trencanous’. / Alba Muriel

El flamenc de Las Migas fa parada a Granollers

El grup Las Migas farà parada aquest dissabte a les 8 del vespre a Montornès del Vallès després de la seva gira mundial. Aquest serà un dels plats forts de la nova temporada del programa Montornès aixeca al teló. El grup s’ha convertit després de més de 18 anys en tot un referent del flamenc més femení, valent i alegre. Amb un premi als Latin Grammy pel seu darrer disc, ‘Libres’, i un Premi de la Música Independent (MIN) al Millor Àlbum Flamenc, són una de les bandes més consolidades internacionalment. El concert, en què interpretaran els temes de Libres, es farà al Teatre Margarida Xirgu.

‘Libres’. Las Migas. Teatre Margarida Xirgu. Dissabte 2 de desembre. 20h.

Les components de Las Migas

‘M’esperaràs’, de Carles Alberola, al Teatre Can Rajoler de Parets

L’obra ‘M’esperaràs’, de Carles Alberola, arriba aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda al Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès. L’obra és un bon còctel d’acudits, de jocs de paraules i de situacions extremes que fan de l’obra un viver d’emocions i situacions divertides. La història gira al voltant d’en Rubén un professor universitari i, en certa manera, un fracassat en l’amor. Per això, uns amics seus preparen un sopar per trobar-li parella. La trobada, però, estarà plena de girs i embolics entre els personatges, amb amors creuats, infidelitats no confessades i l’aparició d’una dona que ho capgira tot. L’obra està interpretada per Carles Prats, Pep Muñoz, Marta Trucuera i Diana Torné.

‘M’esperaràs’, de Carles Alberola. Teatre Can Rajoler de Parets. Diumenge 3 de desembre, 18,30.

Els intèrprets de l’obra

  • Compartir