• Compartir

Doble concert d’Antònia Font a Granollers dins la gira per teatres

25 de gener de 2024

El grup Antònia Font farà una parada aquest cap de setmana al Teatre Auditori de Granollers dins la gira que els portarà per diversos teatres del país. Tant el concert de dissabte com el de diumenge a la tarda tenen les entrades exhaurides. Aquests concerts arriben després d’haver fet una gira curta de concerts de gran format, en què va ser evident que les cançons d’Antònia Font havien transcendit generacions.

Antònia Font. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 27 de gener, 20.00. Diumenge 28 de gener, 18.00.

Dansa i poesia per a infants a Can Palots de Canovelles

El Teatre Auditori Can Palots de Canovelles acull aquest dissabte ‘Filar’, un espectacle de dansa contemporània i poesia visual per a infants d’Antonella Ascenzi. El muntatge parla sobre el poder de la relació entre els cossos i els objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Aquests fils són els que ens uneixen amb les nostres famílies, els amics o les persones amb les quals es comparteixen camins. L’espectacle oferirà, una hora abans, un taller de manualitats gratuït per a les famílies que assisteixin a la funció, al Teatre Auditori Can Palots.

‘Filar’, d’Antonella Ascenzi. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Dissabte 27 de gener, 18.00.

L’espectacle ‘Filar’

Julieta presenta ‘Ni llum ni lluna’ a la Nau B1 de Granollers

Julieta, considerada la nova cara femenina de l’escena urbana catalana, presenta dissabte a la Nau B1 de Granollers el seu últim mini àlbum ‘Ni llum ni lluna’, on experimenta amb sonoritats variades com l’electrònica, el reggaeton, el pop o el indie. Els seus temes combinen el pop energètic amb lletres d’amor i desamor, basades en reflexions sobre la vida quotidiana, les petites coses, els petits gestos i detalls en minúscules que utilitza per parlar de temes en majúscules.

‘Ni llum ni lluna’, Julieta. Nau B1 de Roca Umbert, Granollers. Dissabte 27 de gener, 22.00.

Julieta

Torna La Conquesta del Pol Sud al TAG

La Conquesta del Pol Sud torna al Teatre Auditori de Granollers, del qual va ser la companyia convidada la temporada 2018/2019. En aquesta ocasió presenta ‘Guardianes del corazón de la Tierra’, un poema escènic sobre la relació entre l’ésser humà i la Terra. A escena es combinen la música i el conflicte filosòfic tradicional amb la dansa contemporània. Paral·lelament a això, discorre la mirada documental de la companyia.

‘Guardianes del corazón de la Tierra’. La Conquesta del Pol Sud. Teatre Auditori de Granollers. Divendres 16 de gener. 20.00.

El muntatge presenta la relació entre l’ésser humà i la Terra

  • Compartir