• Compartir

DJI desafia el monstre de GoPro

Arnau Jaumira
5 de novembre de 2021

El món de les càmeres d’acció ha canviat la manera de veure el món o d’immortalitzar les experiències més particulars. Des de fa molts anys, la marca californiana GoPro és la reina de les càmeres d’acció. Fa només uns mesos va treure al mercat la nova GoPro Hero Black 10. Ara, però, hi ha una altra marca amb molta potència que li vol fer ombra. Es tracta de DJI, la companyia de drons i estabilitzadors de càmeres.

La setmana passada va presentar la DJI Action 2, una càmera esportiva modular de forma quadrada, una gran pantalla a la part posterior i un sensor que sobre el paper promet donar molta guerra a GoPro. La càmera es va posar a la venda dimecres passat i va arribar, com és imprescindible en aquest tipus de càmeres, acompanyada de molts accessoris diversos.

La càmera és molt petita, amb 3,9 centímetres d’alt i ample i només 56 grams de pes. Per això és més fàcil de poder portar-la penjada del coll per aconseguir el que s’anomena POV (Point of View), és a dir, imatges com si les veiéssim des dels nostres ulls, des del nostre punt de vista. La resolució de vídeo arriba fins a 4K amb 120 frames per segon, un estàndard ja pels continguts d’acció ja que permet fer uns vídeos en càmera lenta de molta qualitat. Com totes les càmeres d’aquest sector també és submergible, resistent a la pols i als cops.

S’hi poden encaixar diferents mòduls de forma magnètica però també amb una rosca com la dels suports de la GoPro que la fan encara més versàtil. El preu bàsic per la càmera és de 399 euros pel pack energia, en el qual, a més de la càmera, s’hi inclou un mòdul bateria per ampliar l’autonomia de la càmera. La batalla ja ha començat.

  • Compartir