• Compartir

Distracció

Irene Boixeda / irene@alegriainterior.com
3 de maig de 2022

Estem vivint en una societat plena de distraccions com tots sabem. Hauríem de fer certs aprenentatges visuals de descans perquè la nostra ment reposés també un xic. Distraccions més saludables vers la vida. Com practicar algun esport per gaudir-lo, mantenir un contacte més pròxim amb la natura, practicar ioga podrien ser alguns consells per no virtualitzar-nos tant.

La vida és màgica quan l’anem comprenent. A vegades difícil però també lluïda per circumstàncies bones. Mentrestant ens podem preguntar: quantes vegades haurem de perdre les pors per ser qui som? És dir, quant de temps ens cal per ressorgir del caos tant intern com extern que conflueixen en la majoria dels humans. La vida ens acompanya precisament per gaudir del temps necessari i comprovar els canvis que anem fent quan ens transformem mentalment i de retop actuem més bé i ens sentim millor tant per dins com per fora. L’anècdota es formula quan ens interposem a tot allò que se’ns presenta com a gran aprenentatge i no el comprenem, és a dir, no hi fluïm. És aleshores quan es magnifica l’estat psico-emocional de la distorsió i si no el detectem en nosaltres mateixos l’acabem veient a fora amb els comportaments de les persones que ens envolten. En parar mentalment podem arribar a adonar-nos del missatge i de l’aprenentatge que la vida ens està dient de nosaltres mateixos. Com per exemple, la nostra manera de ser com a persones i d’actuar, que pot no agradar-nos gaire o ben al contrari. Però la majoria de vegades acabem no escoltant el missatge i ens enfrontem més i més a les persones que ens mostren les nostres parts més egòiques i fins i tot arribar a perdre els estreps en algun moment de la nostra vida o a emmalaltir. Per un cantó, aplicar els límits establint la distància entre les persones que no ens convenen, i per l’altre, aplicar-nos els canvis profunds de comportament des de dins nostre cap a fora, poden arribar a ser una bona premissa per arribar a l’èxit.

També pel bé de tots uns silencis o moments de calma mental en el nostre dia a dia ens ajudaran a reposar la ment per poder donar pas a una ment més brillant que ens aporti idees amb bons fruits més saludables i evitar l’excés de distraccions virtuals que ens hem creat com a societat.

Agraïda per aquesta lectura

Una abraçada des del cor, lector.

  • Compartir