• Compartir

Destins turístics per passar-s’ho d’allò més bé durant el pont de novembre

Contingut patrocinat
19 d'octubre de 2018

Ja queda menys per a l’esperat pont de novembre, durant el qual multitud de treballadors catalans gaudiran d’un merescut descans. Alguns d’ells optaran per quedar-se a casa amb el principal objectiu de descansar i recarregar piles de cara a un mes que acostuma a resultar frenètic en totes les empreses, però d’altres es decantaran per fer un viatge. 

Si és el teu cas i no saps quin destí escollir, presta atenció a les recomanacions que llegiràs a continuació. Amb qualsevol d’elles quedaràs cent per cent satisfet tant si viatges sol com si ho fas en companyia de familiars o amics, disposant en ambdós casos de virail per tal d’arribar al destí en un temps rècord i de la manera més còmoda possible.

Granada és plena d’atractius turístics

Certament, al territori català sovint es deixa veure una clara influència de les tradicions andaluses, des del flamenc fins a les inconfusibles tapes servides en determinats bars. Tenint-ho en compte no és d’estranyar que molts vallesans i catalans en general viatgin al sud de la península per viure més profundament totes aquestes experiències tan gratificants.

Entre les províncies més visitades any rere any pels residents de les nostres regions es troba Granada. La distància és considerable, ja que suposa aproximadament un trajecte d’uns 1.000 quilòmetres. És per això que convé escollir la millor alternativa per viatjar en funció de diversos aspectes: nombre de viatgers, edat d’aquests, etcètera.

En qualsevol dels casos, a virail estan disponibles totes les opcions, des del clàssic viatge amb cotxe fins al rapidíssim desplaçament efectuat amb l’avió. Si t’atrau la primera opció, has de saber que el citat portal online opera directament amb BlaBlaCar, aplicació que probablement ja coneixes. D’aquesta manera es procedeix a compartir cotxe i s’obtenen dos beneficis: un preu atractiu i una considerable reducció de la contaminació.

Sigui quin sigui el mètode triat et sorprendrà l’enorme oferta turística de què fa gala la regió granadina. No hi pot faltar una visita a la sempre encantadora Alhambra, coneguda a tot el món. Així ho demostren les elevadíssimes xifres de visitants que cada any es donen cita a la construcció àrab.

El llistat de monuments que desperten l’interès dels catalans va més enllà, recuperant energies entre visita i visita en acudir als diversos locals gastronòmics que s’ubiquen a les terres andaluses. En aquest sentit, Granada és immillorable i premia a tots els assistents amb uns plats exquisits. Dues bones mostres són la truita del Sacromonte i la torta reial, aquesta última recepta d’unes postres típiques de Motril.

Durant el pont de novembre a Granada tindran lloc diversos esdeveniments relacionats amb el flamenc, un art que també atrau innombrables catalans, que poden gaudir d’aquest gènere musical i tot el que l’envolta no només als típics tablaos de la ciutat i província sinó també a museus i locals de penyes que viuen la seva afició amb una gran passió.

Visitar Madrid a la tardor, una decisió immillorable

Un altre destí turístic que probablement serà escollit per a molts catalans que tindran festa el proper pont és Madrid. I és que des de Barcelona les connexions a la capital del país són excel·lents, i així ho demostren a la perfecció les diverses alternatives i combinacions que apareixen a virail.

Un dels mètodes amb millors valoracions és l’AVE, ja que en només dues hores i mitja el modern mitjà de transport fa acte de presència al centre peninsular, que és ideal per gaudir en família. A Madrid hi ha infinitat de llocs que mereixen una visita: el popular Matadero, en el qual adquireix una especial importància qualsevol forma d’art; el Museo del Prado, que cada any es col·loca al top 20 de monuments més visitats a tot el món; el centre cultural conegut com a CaixaForum, i un llarg etcètera.

Convé destacar el fet que durant el pont de novembre milers de madrilenys aprofiten per sortir de la capital amb l’objectiu de visitar altres racons del país. És per això que les cues dels principals atractius de la ciutat són considerablement més reduïdes, cosa que és d’agrair per tal d’aprofitar al màxim l’estança a la zona.

D’altra banda, és innegable que al començament del mes de novembre les condicions climatològiques acostumen a presentar inestabilitats. En cas que el temps acompanyi, una molt bona opció per gaudir de Madrid és la de les terrasses, que estan ubicades a diversos locals com hotels, bars i restaurants.

Pujar a una planta que fa gala d’una altura considerable suposa quedar meravellat amb la skyline que es dibuixa, per observar no només els majestuosos edificis i altres construccions espectaculars sinó també zones verdes que atorguen un contrast impressionant en tots els sentits.

Tant si optes per Granada com si t’acabes decantant per Madrid, la decisió serà encertada i trauràs el màxim de profit a un pont de novembre que romandrà inalterable a la teva ment i impedirà que oblidis mai l’experiència turística viscuda.

  • Compartir