• Compartir

Dantzaz reivindica la dansa amb ‘Quo’, a Granollers

11 de gener de 2024

La companyia Dantzaz presenta l’espectacle de dansa contemporània QUO divendres a les 8 del vespre al Teatre Auditori de Granollers. ‘Quo’ consisteix en tres peces de dansa dels coreògrafs Hilde Koch, Gli Harush i Wubkje Kuindersma, que composen un mosaic sobre l’angoixa, la vida i la identitat construïda durant la joventut. A més, la producció reflexiona sobre el lloc que té la dansa en un món arrossegat cap a la virtualitat i l’individualisme. Al matí, es presentarà l’espectacle als joves que participen en la nova edició de Mapadeball, el projecte educatiu que impulsen cada any el TAG i l’Associació Cultural de Granollers.

‘Quo’, amb Dantzaz. Teatre Auditori de Granollers. Divendres 12 de gener, 20.00.

Circ contemporani i reflexiu amb ‘Suspensión’ al TAG

La companyia Circo Nueveuno i La Rueda Teatro Social presenten aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Auditori de Granollers ‘Suspensión’. És un espectacle de circ contemporani que emociona al públic, per la seva espectacularitat i per com els protagonistes –cinc homes– mostren la seva vulnerabilitat i honestedat a l’escenari. Són cinc homes dalt d’un escenari, cadascun d’ells diferent de l’altre i tots iguals alhora. Tenen cura d’ells mateixos, s’empenyen i celebren junts. Estan llençant ganivets envers la seva pròpia ombra, mirant cap a ells mateixos i parant per escoltar. ‘Suspensión’ és una pilota llençada a l’aire; el moment en què tot pot passar, el moment de suspensió en què es pot cedir a la gravetat o prendre decisions diferents, el moment en què una pilota es queda flotant i, juntament a això, tothom conté l’alè a l’escenari.

‘Suspensión’ porta cinc homes a l’escenari

Concert íntim de Blaumut a Bigues i Riells del Fai

Blaumut celebra un concert íntim a Bigues i Riells del Fai a les acaballes de la gira que els ha dut a celebrar els deu anys de la publicació del seu primer disc. Blaumut repassa de manera molt íntima el seu repertori en una ronda de concerts íntims molt especials.

Blaumut. Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells del Fai. Dissabte 13 de gener, 22.00.

El grup Blaumut

Marco Mezquida obre la nova temporada de la Garriga

Marco Mezquida, considerat un dels músics més prometedors del panorama europeu, presentarà dissabte a les 8 del vespre al Teatre El Patronat ‘Piano solo’. Mezquida ha enregistrat desenes de discos i ha presentat el seus projectes arreu del món. Amb el preu de l’entrada s’inclou un taller artístic per a infants de 3 a 12 anys relacionat amb l’actuació.

‘Piano solo’. Marco Mezquida. Teatre El Patronat de la Garriga. Dissabte 13 de gener, 20.00.

Marco Mezquida


  • Compartir