'Les dues estacions de Vivaldi'
  • Compartir

Dansa, música i text contra el canvi climàtic, a Canovelles

20 d'octubre de 2023

Anacrusa Produccions presenta ‘Les dues estacions de Vivaldi’ un espectacle teatral que reflexiona sobre el canvi climàtic mitjançant l’ús de tres disciplines interconnectades: música, dansa i paraula. A través d’aquestes es pretén simbolitzar la pèrdua de la primavera i la tardor, les dues estacions que s’escurcen any rere any a causa del canvi climàtic.

‘Les dues estacions de Vivaldi’. Anacrusa Produccions. Teatre Auditori Can Palots de Canovelles. Dissabte 21 d’octubre, 21h.

Jorge Da Rocha presenta ‘Metamorfosi’ a la Garriga

El músic Jorge da Rocha serà el protagonista aquest cap de setmana al Teatre El Patronat de la Garriga amb la presentació de Metamorfosi, un recull dels temes propis que formen part de la seva discografia, “To Drop and Let Go” o “Blau”. És un projecte singular que se situa entre l’acústica i l’electrònica, carregat d’originalitat, sensibilitat i reflexions sobre el món actual. En aquest concert, Da Rocha ha convidat el músic garriguenc Guillem Callejón, que tocarà la guitarra elèctrica i el pedal steel guitar. També comptarà amb la participació especial del pianista Ismael Dueñas.

‘Metamorfosi’. Jorge Da Rocha, Amb Guillem Callejón, guitarra elèctrica i ‘pedal steel guitar’, i Ismael Dueñas, piano. Teatre El Patronat de la Garriga. Dissabte 21 d’octubre, 20h.

Jorge Da Rocha

Una obra a quatre veus, al Llevant Teatre de Granollers

Llevant Teatre de Granollers acollirà dissabte a les 8 del vespre la representació de ‘Paradís’, una comèdia explicada a quatre veus, en forma de road movie, i dirigida per Xavi Núñez. La història, però, és relatada per un sol actor, el mallorquí Sergio Baos, que desenvolupa els quatre personatges que van descobrint una història divertida i emotiva des de quatre punts de vista diferents. L’obra a ha estat guardonada amb el Premi ATAPIB a la Millor Dramatúrgia i a la Millor Interpretació Masculina i el Premi Ciutat de Palma de les Arts Escèniques 2022.

‘Paradís’. Direcció: Xavi Núñez. Interpretació: Sergio Baos. Llevant Teatre, Granollers. Dissabte 21 d’octubre, 20.00.

Una escena de ‘Paradís’

L’Orquestra de Cambra de Granollers uneix música i ciència

L’Orquestra de Cambra de Granollers afronta diumenge un altre repte dins la seva trajectòria musical amb el seu primer concert de la nova temporada, ‘Música i ciència’. La formació, en versió d’orquestra de corda, estarà acompanyada en aquesta ocasió pel reconegut físic i divulgador científic Eugenio Coccia a l’escenari. L’Orquestra interpretarà la música de grans compositors com Beethoven, Mahler, Sollima, Ravel i Vivancos per ajudar a entendre la música del cosmos de la qual els Pitagòrics ja parlaven. Serà un viatge sorprenent amb una projecció de llums per explorar plegats el Cosmos, el Temps i la Ciència a través de la música i de la mà de Coccia. La proposta comptarà, a més, amb la presentació prèvia del musicòleg Xavier Chavarria a les 5 de la tarda, així com amb el concert familiar Vibra amb les cordes, també a les 5.

‘Música i Ciència’. Orquestra de Cambra de Granollers. Amb el científic Eugenio Coccia. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 22 d’octubre, 18h.

L’Orquestra de Cambra de Granollers

  • Compartir