• Compartir

Dàmaris Gelabert converteix en conte la cançó ‘M’agrada el Nadal’

9 de desembre de 2022

La coneguda cançó M’agrada el Nadal, de Dàmaris Gelabert, ja ha arribat en forma de conte, que s’ha encarregat de publicar El Cep i la Nansa. El conte és el quart títol de la col·lecció basada en les cançons de la cantautora i psicopedagoga de Cardedeu, com Els dies de la setmana, Qui soc jo? i Bon dia.

En aquesta ocasió el conte ha estat adaptat per l’autora Eulàlia Canal, de Granollers, mentre que les il·lustracions són de Sebastià Serra, igual que les dels contes anteriors.

El conte s’adreça a infants de 4 a 8 anys, i inclou una guia didàctica i activitat amb els lectors. La protagonista de la història és la Ivet, a qui li encanta Nadal, però que observa amb preocupació com l’Alina, la seva veïna, no el vol celebrar aquest any. La Ivet no sap què li deu passar però se li acut una idea per ajudar-la: un pla carregat de regals molt especials, d’aquells que importen de veritat. És un conte per llegir, cantar i celebrar un Nadal ple de cançons i petons vora el foc.

Dàmaris Gelebart té més de 200 cançons editades en els seus 15 discos i DVD. És guanyadora del premi ARC 2018 a la millor gira adaptada a públic familiar i infantil.

  • Compartir