• Compartir

Concert de Joana Serrat al Cafè del Centre de Caldes

12 d'octubre de 2023

La cantautora vigatana presenta el seu cinquè àlbum, ‘Hardcore from the heart’, un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós. Aquest treball li ha fet guanyar fa poc el Premi Enderrock al millor disc de l’any en altres llengües, el Premi Altaveu 2021 i el Millor Disc de l’Any a la revista Ruta 66. En aquest disc l’artista es confronta a si mateixa.

‘Hardcore from The Heart’. Joana Serrat. Cafè del Centre. Caldes de Montbui. Diumenge, 15 d’octubre, 20h.

Espectacle musical de Las Migas al teatre Can Rajoler

El Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès acull aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda l’espectacle ‘Libres’ del grup Las Migas. Aquest quartet camaleònic ofereix un flamenc clar, modern i comprensible per a un públic molt ampli que les segueix des de moltíssims racons. Ara tornen nues d’ànima a donar tot el que tenen, a crear noves emocions i a convidar els oients a un viatge per mil llocs que esclaten amb cadascuna de les noves cançons, que fan olor de mar, de terra, d’aire i de foc, d’amors lliures, d’esperança i de dones fortes. Són guanyadores del Latin Grammy 2022 i Premi de la Música Independent (MIN) 2023 al Millor Àlbum Flamenc pel seu treball ‘Libres’.

‘Libres’. Las Migas. Teatre Can Rajoler de Parets. Diumenge 15 d’octubre. 18.30.

Las Migas

Preestrena de ‘Conspiranoia’ a Sant Celoni

El Teatre Ateneu de Sant Celoni acull la preestrena/assaig general de l’espectacle ‘Conspiranoia’, que s’estrenarà el 20 d’octubre a Vilafranca del Penedès i posteriorment farà gira per tot Catalunya. És una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d’esclatar. Heu tingut mai ganes d’agafar per la solapa a una amiga i dir-li que el que està pensant és totalment equivocat? Heu tingut mai la sensació que els vostres amics jutjaven d’amagat les vostres conviccions polítiques? Si tenim una visió del món completament diferent de la que tenen els nostres amics, és fàcil continuar sent amics? Hem d’intervenir en la vida i els pensaments de la gent a qui estimem? En aquesta obra, uns amics intervenen a una amiga que creu que la terra és plana. Totes aquestes preguntes anteriors portaran els personatges a descobrir trets de la seva personalitat que mai abans s’havien imaginat tenir.

‘Conspiranoia’. Direcció: Jordi Casanovas. Amb Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert, Mia Esteve. Teatre Ateneu Sant Celoni. Diumenge 15 d’octubre, 18.00.

Els actors de ‘Conspitanoia’

  • Compartir