• Compartir

Concert de jazz a Sant Feliu amb Celeste Alías i The Moonrivers

20 de juliol de 2023

The Moonrivers, el projecte musical de tres músics de Bigues i Riells del Fai que fusionen el jazz amb el cinema, s’uneixen amb la cantant Celeste Alías en el concert que faran aquest divendres a les 9 del vespre a Can Xifreda a Sant Feliu de Codines. El repertori del trio de músics inclou músiques de llargmetratges clàssics amb bandes sonores immortals, des de ‘Moon river’ a ‘Cinema Paradiso’, passant per ‘Carros de foc’ o ‘Forrest gump’. En les seves actuacions intercalen breus explicacions de cada film. El grup presenta aquestes melodies de pel·lícules de tots els temps amb unes interpretacions impregnades de la improvisació que caracteritza el llenguatge jazzístic. El trio està format per Dick Them, Jaume Vilaseca i Roger Mir. Tot això ho faran aquest divendres acompanyats de la cantant barcelonina de jazz Celeste Alías, amb una reconeguda trajectòria musical i una intensa activitat concertística. Va estudiar clarinet abans de formar-se en cant, des de la música antiga, clàssica i romàntica fins al jazz i la improvisació a l’Aula de Jazz i Música Moderna del Conservatori del Liceu.

Celeste Alías i The Moonrivers. Parc de Can Xifreda, Sant Feliu de Codines. Divendres 21 de juliol, 21.00.

Mayte Martín porta ‘Flamenc íntim’ al Castell Nou de Llinars

Mayte Martín, figura consagrades del flamenc actual, actuarà aquest divendres a les 10 del vespre a Llinars del Vallès dins el Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou. La cantant i guitarrista oferirà ‘Flamenc íntim’, on l’artista posa el seu honor per preservar amb rigor els seus preceptes, que venen donats per una ètica i una estètica que són una herència sagrada. Amb la llibertat posa totes les seves capacitats creatives, imaginatives i emotives al seu servei per ser un vehicle que connecti el passat amb el present, per buscar dins seu i donar llum a les antigues veus que parlen amb les seves veus. La cantaora i compositora activa els recursos de l’evocació.

Mayte Martín, ‘Flamenc íntim’. Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou. Llinars del Vallès. Divendres 21 de juliol, 22.00.

Mayte Martín

El grup Miops actua al Festival de Música de Granera

El grup Miops, de Moià, actua aquest dissabte a les 10 del vespre a la Masia de la Manyosa, dins el Festival de Música de Granera. Serà un concert refrescant en què els components del grup interpretaran temes propis en el seu personal estil pop-rock. Miops van ser els guanyadors del Concurs Fringe Festival Viñas organitzat per Joventuts Musicals de Moià i des de llavors ençà han anat creixent com a grup i engruixint el seu currículum actuant a festivals i localitats diverses.
Des de llavors també es van endinsar en el món dels temes propis, amb una música pop amb toc autèntic. A més, compaginen la música d’autor amb un directe de versions tocant en esdeveniments festius per tot Catalunya.

Miops. Festival de Música de Granera. Masia de la Manyosa, Granera. Dissabte 22 de juliol, 22.00.

El grup Miops

La companyia Mar Gómez porta ‘Sirenes’ a Cardedeu

La companyia Mar Gómez actuarà aquest dimarts a Cardedeu dins els Vespres de Juliol amb un espectacle multidisciplinar. A les 8 del vespre, a la plaça Joan Alsina presentarà ‘Sirenes’, on es barregen la dansa, el teatre, el circ, la música, el cant i la perxa xinesa. Amb ironia i molt humor, la companyia es submergeix en el mite grec d’Ulisses i les sirenes en ple segle XXI. És una creació sobre l’èpica i les dualitats dels éssers mitològics, molt evocador i visual, adreçat a tots els públics. La companyia barcelonina ha estrenat l’espectacle aquest 2023, coincidint amb els seus 30 anys de vida al carrer i als escenaris.

‘Sirenes’. Companyia Mar Gómez. Vespres de juliol. Plaça Joan Alsina, Cardedeu. Dimarts 25 de juliol, 20.00.

L’espectacle ‘Sirenes’

  • Compartir