• Compartir

Comença la temporada de pessebres vivents a Vallgorguina, Cànoves i Sant Fost

7 de desembre de 2023

Sant Fost, Cànoves i Vallgorguina encetaran aquest cap de setmana la temporada de pessebres vivents al Vallès Oriental. El tret de sortida el donarà Cànoves, que divendres i dissabte a partir de les 6 de la tarda instal·larà la vuitena edició del seu pessebre als carrers i places del nucli antic. Hi haurà 38 escenes representades per unes 150 persones, que començaran a l’Era d’en Crous i acabaran a la pista esportiva. Diumenge al matí s’hi farà el pessebre infantil, representat per infants de 4 a 15 anys.

El Pessebre Vivent de Sant Fost, el més antic la comarca, obrirà la seva 57a edició diumenge a les 6 de la tarda al final del carrer Sant Jaume, on es tornarà a representar els dies 17, 23, 25, 26 i 30 de desembre, i 1, 6 i 7 de gener. Hi participaran 90 actors i una trentena de tècnics i voluntaris, i comptarà amb una vintena d’escenes que inclouran efectes especials. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de l’Associació Pessebre Vivent de Sant Fost.

El mateix diumenge de 6 a 7 de la tarda, Vallgorguina farà el seu 13è Pessebre Vivent a la plaça de la Vila. Tindrà 13 escenes que representaran una cinquantena d’actors i que es repartiran pels voltants de l’església. L’entrada serà lliure, amb possibilitat de fer donacions que serviran per finançar l’activitat de l’entitat organitzadora, l’Associació Cultural de Vallgorguina.

Pessebre vivent de Cànoves. Nucli antic. Divendres 8 i dissabte 9 de desembre, 18h.

Pessebre vivent de Sant Fost de Campsentelles. Final del carrer Sant Jaume. Diumenge 10 de desembre. 18h. Properament els dies 17, 23, 25, 26 i 30 de desembre, i 1, 6 i 7 de gener.

13è Pessebre Vivent de Vallgorguina. Plaça de la Vila. Diumenge 10 de desembre, de 18 a 19h.

Voluntaris del pessebre vivent de Sant Fost fent els últims preparatius

  • Compartir